Gelecekle ilgili merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz her şeyi gösteren sihirli küreye bakar mısınız?
İlk neye bakarsınız?

Gelecekle ilgili merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz her şeyi gösteren sihirli küreye bakar mısınız?
İlk neye bakarsınız?

Bilmek istemem, zira sonu hüsran olur, iyi değildir geleceği bilmek, belli bir miktarda kişi belki geleceği bilir lakin tüm teferruatıyla kimse geleceği bilemez, sadece Yaradan bilir geleceği, şuna da inanıyorum; bugünü de insanın geleceğidir, bugünü nasılsa istikbali de öyle olur kişinin, bugün de saklıdır gelecek, tabii ki insan tam manasıyla hükmedemez istikbaline lakin geleceği bugün oluşturuyor bir bakıma, mazisini, kendini okuyan kişi gelecekte de kendisini neyin beklediğini görür. Bazı kişileri de okumuyor muyuz şöyle bir bakınca, kendisini neyin bekleyip beklemediğini görmüyor muyuz, sanki o kişinin/kişilerin geleceğini görür gibi konuşuruz, büyüklerimiz mesela çoğu tezlerinde haklı çıkıyorlar, çünkü bizim geçtiğimiz yollardan geçtiler, hatalar yaptılar, tecrübeler edindiler, kendilerinin farkında oldular ve tahminleri de hep bir bir doğru çıkıyor, sanki gelecekten gelmiş gibi konuşuyorlar, öngörülü insanlar görüyor geleceği, tabii ki tam manasıyla kimse bilemez, sadece çıkarımlarda bulunur. Benim de elimde bir sihirli küre olsaydı, şunu samimi olarak söylüyorum, o küreyi atardım çöpe, aklımı bulandırmaya, kadere küsmeye gerek yok, Yaradan'ın "biz her insanın çabasını kendi kaderine bağlı kıldık"sözüne sarılırdım, sığınırdım
"Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık"🌹
Yanlış yazmışım
Bunun için bazı teknikler var astrolojik olarak ilerletilmiş haritalarımız vesaire onlara bakıyorum tabii ki. 70 yaşında birini nasıl bir hayat bekliyor bununla alakalı bazı öngörüler yapılabiliyor gaybı Allah bilir orası ayrı o yaşı görür göremez onu bilemeyiz ama evrende her şeyin müthiş bir matematiği var hamdolsun Rabbime.
Hayır gelecek ile ilgili bir şey bilmek istemem. Bu sefer yaşayacağımız hayatın hiçbir heyecanı kalmaz ki. En güzeli bildiğimiz gibi gizemli bir şekilde devam etmek.
Hayır , geleceği bilmemek büyük bir nimet ama biz farkında değiliz.
Cevap
23Cevap
Ay hayır kalsın ahsh en azından heyecanlı olur bir parça.
Evet geleceğimi bilmek isterdim. ama az çok tahmin ediyorum zaten
Yok ya psikolojim bozulur zaten iyi değil hepten toprak olmasın şimdi hskjsja
Gelecegi merak ederim vede görmekde isterdim.
Özellikle nelerin nelere neden oldugu vede neleri degistirmem gerektigini bilmek güzel olurdu
Bilmek istiyorum bir yandan bu beni korkutuyor. İlerde nasıl kader beni bekliyor Bilmek veya bilmemek ne kadar iyi kötü emin olamıyorum.
Hayır
Zaten a6d çok nelerin olucagini kestirebiliyorum
Eğer geleceği bilirseniz böyle rahat yaşayamazsınız
Yok ya geleceği biliyosak niye yaşıyoruzki geleceği bilmek istemem süpriz olsun
Hayır, bilmek istemem. Yaşama hevesim iyice kaçar sonra.
Evet, isterim. Mutlu olacak mıyım diye bakarım. Ona göre rahatlardım :)
O zaman, ne zaman öleceğimi de bilirim. Ben en iyisi geleceği bilmeyim daha iyi.
Dusune dusune kafayi yerim. Belki bazi seyler hakkinda yuzeysel bilmek olabilirdi gerci.
insan her şeyi merak eder her ayrıntısını bilmek isterim
Bilmek istemem yaşama olan heyecanım biterdi yaa sonuçta başıma ne geleceğini bilmiş olarak yaşicam
Gaybi yalniz Allah bilir. Bunlar dolandirma yontemleridir. Ve bizim halkimizda sever dolandirilmayi. Bu sebeple gercekler uzerine bir geceleci insa etmek icin gecmise iyi bakmak lazim.
Ay evet çok isterim hemde. Keşke bir sene sonrasına ışınlansam.
Gelecek değil de geçmişe gidip bu hayatı baştan yaşamak sıfırdan sil baştan bunu isterdimm..🙏🏻
Hayır kafayı yemek istemem
Ne zaman öleceğimi merak ederdim tabi
Geleceği geçtim büyü bozuyor musun?
Öğrensem bi daha yaşamak ister miyim acaba 😂
Bilmek istemem daha heyecanlı stsgsgd
Hayır istemem tadı kalmaz
Bilmek istemem.
duru görü yeteneğim var küreye gerek yok
Sadece bazi seyleri bilmek isterdim.
Daha kaç yıl yaşayıp nerde olacağımı..
Ne zaman geberip gideceğime bakarım sadece
Hsyir ya ne yapıldıysa gorecegin
Hayır merak etsem de öğrenmek istemem
Istemem o zaman hevesim kalmaz ki
Evlilik var mı ne zaman
Istemiyorum...
hayır istemem, heyecanım kaçıyor : )
Hayır. Sürprizi bozmak istemem.
Yaşamak isterim sadece
Bazı durumlarda evet bazı durumlarda hayır
Istemem kasarim sonraa
Merak ederim ve her detayını bilmek isterim.
Biliyorum zaten sürünecem
Sihirli küre falan kültürümüze ters
nasıl yaşıyorsak gelecekte onun gibidir
Maddi getirisi olacak seylere bakardım
Din nerede
@Vincenzocorleone Allah'a aramıza girme parayla iman kimde bilemezsin
Sen mi biliyorsun
@Vincenzocorleone ben biliyorum itirazın mi var
Olmalımı
Kimle evleneceğime bakardım
Sıkıcı olurdu
Hayır gerek yok