Kızlar nasıl saçlarını açıp gezerek açıp giyinerek müslümanım diyebiliyorsunuz?

Bende bir bayanım ve müslümanım ve Allahın biz kadınlara emrettiği şeylerde vücut hatlarımızın belli olmaması, sesimizin abimizin, babamızın, eşimizin harici diğer erkeklerin duymasını haram kılmış. Saçlarımızı kapatmamız gerekiyor ve hatta şöyle diyor kuranda saçlarımızı gören her erkek için gördüğü her saç teli ile cehennemde teker teker asılacağımızı söylüyor. Çıkıp eşitlik diyorlarda din, bizi yaratan allah ile devlet haklarını bir tutanları hiç anlamıyorum. Seni yaratan Allahın verdiği emir bildiği bir şey var buna eşitlik diyerek itiraz mı ediyorsun? Benim sorum tamamen kendisine müslüman diyen ama saçları açık dolaşan, kolu bacakları hatta orası burası her yeri hatları belli olan kadınlara. İstediğinizi giyip yapabilirsiniz saygım sonsuz ama “ben müslümanım” diyip namaz kılmayıp her yerinizi sunup Allahın emirlerine karşı gelmekten korkmuyor musunuz? Cehennemde yanıp kül olmaktan korkmuyor musunuz? Neye güvenipte böyle rahat dolaşabiliyorsunuz? Çok merak ediyorum. Bunu yargılamak içinde soruyorum tabii ama daha çok merakımdan soruyorum. Güvenceniz nedir nasıl bu kadar rahatsınız? Çünkü ben kapanmadığım günler için tövbeler edip Allaha yalvarıyorum affetsin diye. Geç okudum anladım kuranı. Geç kaldığım için yalvarıyorum affetsin diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Hakaret etmişsiniz. Burası türkiye cumhuriyeti vb. Bende türküm ve ülkeme kimsenin inandığı dine zerre lafım yok. Okumanız var mı? Kendisine müslüman diyerek müslümanlığa dair hiçbir şey yapmayanların neye güvendiklerini soruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR NEDEN MÜSLÜMAN DEĞİLSİNİZ DEMİYORUM. MÜSLÜMAN OLAN İNSANLARIN BAZILARI MÜSLĞMANLIK ŞARTLARINI YERİNE GETİRMEDİĞİ HALDE MÜSLÜMANIM DİYORLAR BUNU SORGULUYORUM ŞARTI YERİNE GETİRMEDEN NASIL OLUYORSUN? Şart o namaz kılmak
Kızlar nasıl saçlarını açıp gezerek açıp giyinerek müslümanım diyebiliyorsunuz?