Kişilik & Karakter Evinizin altında hazine olduğunu bilseydiniz, kimseye söyler misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evinizin altında hazine olduğunu bilseydiniz, kimseye söyler misin? Evinizin altında hazine olduğunu bilseydiniz, kimseye söyler misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Söylemem. beni buralarda bulamazlar 2. gün 1 0 Yorumla
üyedeüye Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben direkt devlete söylerdim ya hiiç uğraşamam 1 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Söylemem, hepsini alır tek başıma kaybolurum ortalıktan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sadece tek bir kişiye söylerdim ancak apartman dairesinde oturuduğum için y*arra yering olurdu 😃 0 0 Yorumla
ʟᴏᴠᴇᴅᴏɴᴇsᴍʏᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben o hazineye asla dokunmam 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Mümkün değil ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Söylemem. beni buralarda bulamazlar 2. gün
Ben direkt devlete söylerdim ya hiiç uğraşamam
Söylemem, hepsini alır tek başıma kaybolurum ortalıktan.
Sadece tek bir kişiye söylerdim ancak apartman dairesinde oturuduğum için y*arra yering olurdu 😃
Ben o hazineye asla dokunmam
Mümkün değil ki