Kişilik & Karakter Tipinize mi yoksa karakterinize mi daha çok güvenirsiniz? _-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her ikisine de güvenen güzel insanları alalım kenarıya ben gibi 😌 #Joker Tipinize mi yoksa karakterinize mi daha çok güvenirsiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl İkisi ölümüne kapışır desem narsist olmuş olur muyum? Ahshaha 1 1 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Olmazsın 😏 güzellik bir şanstır. Herkese vurmaz Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisine de ama bu devirde bunlara bakmazlar 1 1 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Nedir baktıkları şey Yorumla
pamukşekerlikahve Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Karakterime belki iyi oldunu farkeder insanlar sever beni belki 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Daha çoksa karakterime 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karakterime =kocaman ❤️ 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Karakterim, zekam ön planda 1 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karakterime daha çok güvenirim tipimde olayy ajaj 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. İkisinden de elendim 🥹 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Karakter 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Karakterime. 1 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karakterime 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aklıma 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İkisi ölümüne kapışır desem narsist olmuş olur muyum? Ahshaha
Olmazsın 😏 güzellik bir şanstır. Herkese vurmaz
İkisi de çöp olan ben ağlayarak hayatı sorgular... Hüğğğ 😭💀
İkisine de ama bu devirde bunlara bakmazlar
Nedir baktıkları şey
Karakterime belki iyi oldunu farkeder insanlar sever beni belki
Misal ben gibi 😤
Daha çoksa karakterime
Karakterime =kocaman ❤️