#SheWolfWoman
#İnsan sarrafı olduğunuza emin olduğunuz olay neydi?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
#SheWolfWoman
#İnsan sarrafı olduğunuza emin olduğunuz olay neydi?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
Benim yeteneklerim var ister inanın ister inanmayın önceden tuzakları seziyorum tehlikeleri mesela dün abimin dondurmalarda bir anlık his dedim ki burada bir çeşit daha dondurma olmalıydı ve hissettim çikolatalı abimde dedi ki ben yedim dedim tahmin ettim sonra görüntüler görüyorum rüya o kişi hakkında eski anı canlandırabiliyorum kötü niyetleri seziyorum önsezi var ve geçmişten eski anı canlandırabiliyorum o dediğim o durum sonra eski anıları hatırlayabiliyorum sonra onun nasıl birini istediğini anlıyorum hep değil mesela tahmin yüz hafızam iyidir şüphelerim çıkar rüyalarım çıkar dediklerim çıkar önceden telefonu seziyorum bence bu şu yüzden öyle bir şey de varmış bu halam bizi ararken sezdim çünkü onu hissettim demek ki beyinde bağlantısı var bizle sonra aradı sonra önceden denenleri sezebiliyorum mesela bana su getir yani bir anda sezebiliyorum tabiki hep olmuyor
Kötü insanlar ve yaşadığımız acı deneyimler bizi insan sarrafı yapmaz. Bütün hayat tecrübelerimizden ders çıkarıp geçmişe dönük doğru bağlantılar kurup geleceğe dair esaslı öngörüler yaparak insan sarrafı olabiliriz.
O kadar çok şey yaşadım ki.. insanlara güvenmek ve sonrada gerçek yüzlerini görmek oldu.. hatta bir yerden sonra artık komik geliyor çünkü ben çok çok önceden fark etmiştim diyorum zaten ve şaşırmıyorum.
Cevap
6Cevap
Allah akıl vermiş. Biraz sağlıklı düşününce zaten anlıyorsun.
Tek bir şey değil birçok olayın sonucunda az çok insanları tanır oldum.
Öyle aman aman büyük şeyler yaşamadım çok şükür. İnsan sarrafı olmamdaki en büyük etken insanların çok iyi gözlemlemem oldu
Asla böyle olduğumu iddia edemem.. bunun dışında.. herkesin karanlık bir tarafı da mutlaka oluyor çünkü..
Hayat tecrübesi yaşanmışlıklar hepsi, bir sebep.
150 /160 calışanımızla uğraşınca ister istemez sarrafın profu oluyorsunuz
İnsan analizi konusunda oldukça başarılıyım ama insan sarrafı olacak kadar ilerlemedim..
Ne ararsan var vala anlat anlat bitmez
İnsan sarrafı olduğumu düşünmüyorum
İnsan sarrafı değilim. Göz sarrafıyım ben
Çok şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?