Özellikle erkek arkadaşlara soruyorum
Kararsız erkeklerin davranışları ne gibi olu genelde? Ne sevdiğini bilen ne de sevmediğini?
Kararsız erkeklerin davranışları ne gibi olu genelde? Ne sevdiğini bilen ne de sevmediğini?
Gizemli olmak istiyordur, bunların da belirtileri aramaması,gerektiğinde ulaşamaman,bazen seninle ilgilenmemesi bunu yapmasının nedeni kendisinin bütün yanlarını ortaya koymayıp senin daha fazla aşık olmanı sağlamak.
Açıklayıcı...
Aslında ben bunu yaşadım, yani kız iyiydi hatta çok iyiydi, böyle evlenilecek cinsten di, benim kararsızlığım evlenip , evlenmemek ile ilgiliydi, öyle olunca da, bazen yakın bazen de uzak durdum, bazen uzak durmak istedim, ama yakın durmak zorunda kaldım, öyle zamanlarda ya yorgunum diyordum, ya da başka bahaneler buluyordum ki, konu aşk sevgi vs'ye gelmesin diye.
Sonrasında, evlenmeyi istemediğime karar verdim, bunu bu şekilde söyledim, ayrıldım.
O kız benim şu anda. :) Ama bu sürekli evlilikten bahsettiği kadar çok da dengesiz davranıyor. Tam bir eş ve çocuklarıma anne olacak birisin, bunu anlamak için de uzun bi süreye ihtiyacım yok diyor. Ammavelakin, çok dengesiz bir çok ilgileniyor, bazen de bir gun aramıyor bile. İşim yoğun diyor, ama fırsatı varken aramak aklına gelmiyor. Yanındayken çevresindeki bayanların ona olan ilgisinden soz ediyor, tepkimi olçuyor. Bunu bana anlatması başlı başına dengesizlik zaten...
Ben evlilikten bahsetmiyordum, aslında o da bunu şart koşmuyordu, ama baktım anam kıza hediyeler vermeye başladı, ben de ayrıldım. Suçlu anam yani , atladı ortaya.
bildiğin salaklaşırız .. buluştuğumuzda karşımızdaki emin olamadığımız kişiye aptal aptal bakarız "lan sevsem mi, sevmesem mi" bakışı .. bazen yakın oluruz, sonra karşıdaki yakınlaşınca biz uzaklaşırız .. o uzaklaştında lan bak seviyosam gitmesine izin vermeyeyim diye takrar yakınlaşırız ..
aynılarını yaşıyorum:)
sevdiğini soyluyor zaten. sadece dengesizlikleri düşündürücü. seven biri gibi değil, sanki yedekte tutuyor gibi bi şey. diğer kişilerle beni mukayese ediyor sanırım şu anda
işte soruyu detay vermeden yazarsan ben de boyle bocalarım :) o zaman ayrı .. dediğini yaparız .. siz çanta seçerken zorlanırsınız, biz sevgili seçerken .. bir ilişkiye başladığımızda aklımızda başkası kaldıysa o ilişkiyi bitirmeyiz o an ama zamanla diğer ihtimaller netleştikçe bitirmek için karşı tarafın bizden soğumasını sağlarız ..
kararsız erkeklerin davranışı kararsız olur neden kararsız olurlar dersen bence başka bir yerden de beklentileri oldugu için kararsız olurlar yani kısaca hayatların 1 kişi yoktur :D
Cevap
9Cevap
Kararsız erkekler zor erkeklerdir. Uzak durulması şiddetle tavsiye edilir...
Bir erkek ya sever yada sevmez . O salak durumu sadece kızlar yaşar . Oda duygularının lankör olduğundan.
Erkek veya bayan diye ayrımıyorum. Muhakkak bayanlar da yaşıyordur, ama merak etitğim erkekler şu anda...
delikanlı bir erkek ya sever ya sevmez diyorum bende .
tutarsız.evet çoğunlukla tutarsız.
kesinlikle buna katılıyorum.
Kızı bir an evvel yatağa atıp üzerimizdeki bu gereksiz duygudan kurtulmak isteriz.
Kem küm eder konuşamaz.Saçama sapan konuşur.
sürekli "saçmalama" der :)
cevap veriyoum. kararsız erkek sole olur ımmmm sole olur yaa karar veremedım:)
Bazen cok ıyı davranır sana bazen ıse buz gıbı .
Seni kırıp kırmamayı önemsemez
Sorry For Party Rocking
kararsız erkekle çıkmazsın olur biter
Sonu ne oldu
Cok tehlikeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?