şu an her ne yapıyorsan mutlu musun?
Değilsen nerede olmak ne yapıyor olmak isterdin?
Değilsen nerede olmak ne yapıyor olmak isterdin?

Bulunduğum yerden memnun değilim. Fakat sağlık için mecburen buradayım iyi olmak için burada olmalıyız. Şu an 5 yıldızlı otelde jakuzide evlilik yıl dönümümüzü kutluyor olmak daha iyi olurdu
İnşallah 😀
Şükürler olsun... Bazen şikayet edecekken öncesini ve şu an'ı hayal ettiğim günleri düşünüyorum, Allah bu günümüzü aratmasın 🌷
Olmak durumdayim çünkü her zaman daha kötüsü var bunu biliyorum
Ait olduğum şehire ve insanlara çok uzağım. Yaşamak zorunda olduğum bir yerdeyim. Sevdiğim insanların yanında olmak, onlarla vakit geçirmek, sarılmak, dertleşmek isterdim
Cevap
21Cevap
şu an bir yerde pasta kahve yapmayi tercih ederdim ama hayat bana nau nau diyor jsjsjs bu saat oldu hiç bir şey yapmadim
Hayır maalesef bulunduğum andan memnun değilim hiç ama elimden geleni yapıyorum keyif almak için
yok ya babam geldi iş yerime.. sigara içmem gerekiyordu, maalesef kaçak göçek içiyorum şu anda.. :/
Evet bulunduğum an’dan memnunum, nefes alıyorum sağlıklıyım sevdiklerim benimle durumum iyi, sükrediyorum bundan beter bi halde olabilirdim.
Aslinda rahatsizim. Nefes almakta zorlaniyorum. Bu gece hastaneye giris yapacagim bu sekil giderse..
Şu an memnunum evimde mutfağımda yemek yapıyor olmak iyi geliyor
Teşekkürler 💐
Beni sinir eden ve canımı yakan bir ağrım olduğu için değilim.
Memnunum ve mutlu olmaya çalışıyorum, daha kötü bir halde olurdum yani buna da şükür
acaba sorduğun bu soruya samimi olarak "memnunum " diyen biri yaşıyor mu ki bu mavi gezegende...
İş yerinde an olarak nasıl hissedeyim afiyet olsun efenim bu arada
Yapma brütüs 😀
Yap yap en iyisi😀
Süper güzel. Afiyetler olsun 👍🏻 full çikolatalı ve üstü çilekli olsa daha hoş olurdu valla. 👍🏻
Karşı koymuyorum en azından, ama bu mutluyum demek değil.
pc başında rapor yazarken ne kadar mutlu olunursa işte:)
Memnunum memnun olmasak ne olcak hamd olsun hayat devam ediyor
Sıcak havada dışarıya çıkıyorum hiç memnun değilim🥺
Elhamdülillahi ala külli hal. RABBim dermansız dert vermesin, gerisi hallolur.
Mutlu olabilmek için yürümem gereken yolu yürümekle meşgulüm..
Rezalet bir haldeyim şu an ama düzeleceğiz elbet
Memnunum şükürler olsun 😊
Hiç memnun değilim ama yapıyorum.
Peki siz?
Rica ederim kimse sormamış da ben sormak istedim. Cevaplayacak karaktere benzediğiniz için. 🙂
Şükür diyorum ben ya her şeye rağmen
Evet gayet iyi
Ben hiç mutlu olmadığım gibi şu an da mutsuzum abla 😥
Çok şükür, memnunum.
Çok şükür
Yani idare eder, gibi gibi.
Hiçbir andan memnun değilim
Gecmiste olmak isterdim
Çok şükür mutluyum.
Kore’de yaşamak
Şuanda mutlu değilim
Degilim