Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. O zaman spor yapmak için neyi bekliyorsun 🤔
Spora başla sağlıklı beslen hem vücudun güzelleşsin gelişsin, hem de yüzün güzelleşsin, kitap oku kendini geliştir dil öğren kendini boş bırakırsan hiçbir şeye ulaşamazsın
Meditasyon yap namaza yönel dini inancın varsa eğer Allah herkesin derdini çözümler huzura kavuşturur014 Yorumla
Soran+1 yılKimse beğenmiyor beni kimse fark etmiyor görünmezim ben
- +1 yıl
Beğenmezse beğenmesin, sen kendine değer ver kendi iyiliğini düşün, ben öyle yapıyorum dışarı çıkıyorum tek başıma gittiğim yerde ortam kuruluyor resmen 😂 bir spor yaptığım için çok övülüyorum "kolların gayet iyi" gibi "kendine iyi bakıyorsun"
Kendini seversen insanlarında seni sevdiğini gördüğünü beğendiğini anlayacaksın, bende bir ara böyleydim tembeldim bir şey yapmazdım ama şimdi çok farklı birisiyim
Soran+1 yılBunu söylemek ne kadar kolay İnan bana saydıklarının hepsini denedim Sen de git platin saçlı varoş sevgilinle takıl
Soran+1 yılOlmasın zaten senin sevgilin🙄🙄🙄🙄🙄😒😒😒😒😒
Soran+1 yılSen kimden bahsediyorsun O Ben Değilim
Soran+1 yılKendi sevgin bana yetmez Herkes her şey beni çok sevecek tamam mı Ben herkesten daha çok hak ediyorum senin gibilerden daha çok hak ediyorum senin gibiler benim buna layık olmadığımı düşünüyor biz sadece düşündüğünüzde kalacaksınız hiçbir şekilde müdahale edemeyeceksiniz
- +1 yıl
Birinin seni sevmesine gerek yok, ben bedensel yürüme engelliyim sence nasıl seviliyorum kendime değer verdiğim için kendimi sevdiğim için kendime önem verdiğim için, sen sadece sevilmek istiyorsun ama herkesin sevgisi iyi niyette değildir kötü niyetlilere dikkat etmen gerekir, ben ediyorum sana da tavsiye ederim ve sana ben niye müdahale edeyim ki seni sevecek olan insanlara dikkat et
Soran+1 yılSenin beni sevmesine gerek yok mu Sen benimle dalga mı geçiyorsun engellisin zaten hiçbir kadın seni sevmez
En İyi Cevaplar
+1 yılgüzel kızım önce kendine pozitif düşünceler aşılamalı ve sana ilham verebilecek bir iki kişinin biyografisini araştırmalısın. sonrasında kendine ufak hedefler koyarak : sabah kahvaltısını 8 de değil de saat 11 de yapmaya başlamak ve kahvaltıya kadar en az 30 dakikalık bir egzersiz yapmayı planlamak, ya da her gün aynı saatte uyuyup uyanmak gibi... sonrasında beyin bu küçük davranışları yaptıkça mutlu hissedecek ve daha fazla sorumluluk alacaktırr
00 Yorumla
+1 yılBu yaşlarda olur bu tip düşünceler. Kendinde ufak değişiklikler yapmaya başlayarak ilk adimi atabilirsin. Kendini iyi hissettikce daha fazla bakacak daha guzelleseceksin. Sadece dış görünüşü kastetmiyorum. İç dünyana da yonelmeyi ordan iyileşmeye çalışmalısın. İç dünyanı düzeltemeyip dış görünüşünü değiştirmeye çalışırsan bi sonuç elde edemezsin. Kendini hep sev. Kucak dolu sevgiler💐🌸
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılBoyun iyi kilonda benim göğüslerim kadar da düz değilse göğüslerin pekte bir sıkıntı yok bence şeytan ugrasiyo senle kendini kötü hissetmeni sagliyi
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin şeytan mı uğraşıyor ben çok korkarım böyle şeylerden
- +1 yıl
Bişi olmaz muhattap olduğumuz her insan birer şeytan zaten iyi ve ya kötü suretli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılÇok kiloluydum ne giysem kötü olurdu. Saç rengim hep koyu gelirdi gözüme burnum ile çok dalga geçerdi okuldakiler. Spora başladım güzel bir fiziğim oldu, burun estetiği oldum saçımı sevdiğim bir renge boyadım. Önceden benimle dalga geçen yüzüme bakmayan insanların ilgisi arttı. İster istemez mutlu oluyorsun aynaya baktigin da değişiminden memnun kalıyorsun. Sporla başla istersen...
21 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺🙏🙏🙏😫😫😫
Önemli olan fizik değil zaten boyun olsun olsada kişiliğin olmasa gene sıfır olurdun yani seni tamamlayan kişiliğin fiziksel özelliklerine bu kadar takılma onlar seni sen yapan şeyler seven sayan seni oyle sevip begensin
17 Yorumla
Soran+1 yılMadem önemli olan fizik değil önemli olan kişilik Niye kimse kişiliği önemsemiyor.
Soran+1 yılYa ben kendimi önemsedim de kimse önemsemedi sorun bu işte
Soran+1 yılDedi prenses hazretleri
Kendini sevmeyi öğrenmelisin, değiştiremeyecrğin kendini üzmek çok da doğru bir yaklaşım gibi gelmiyor bana
18 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olmadığını kabullen diyorsun yani
- +1 yıl
Ya emin ol seni seven biri olduğun her halinle kabul eder. Bahsettiğin şeyler o zaman kıstas olmaktan çıkar. Nasıl ki yakışıklı olmayan erkekler başka yerden törpülemeye çalışır (mesela çok iyi konuşurlar) sen de o şekilde başka alanlarla ön plana çıkarsın (genel kültür, çizim, dans)
Soran+1 yılBu halinle de Sevilirsin zaten güzel değilsin bari başka alanlarda öne çık diyorsun yani
Soran+1 yılBenimle dalga geçme
Soran+1 yılKusura bakarım
+1 yılbu fizikte milyonn insan var kendisini seven özgüvenli bence senin bakış açında sorun
21 Yorumla
Soran+1 yılBeni asla anlamıyorsun
Geçecek kızım.. Fakat bu süreçte psikolojik destek alman sana iyi gelebilir. 🎀 Unutma, psikolojik desteği sadece “deli” diye adlandırdıklarımız almıyor. İnsan önce kendini sevmeyi öğrenmeli. Senin buna çok ihtiyacın var. Eminim prenses gibisin.
21 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺😫😫😫🙏🙏🙏🥹🥹🥹
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSpora başlayabilir şık ve boyunu uzun gösterecek şeyler giyebilirsin topuklu giyebilirsin, özgüvenli ol
01 Yorumla
Soran+1 yılBende eğreti durur
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini iyi hissedene kadar kendine yatırım yapmaya devam edeceksin
06 Yorumla- +1 yıl
Senin ne haddine bir kişiye engellisin deyip kimse seni sevmez demek?
Soran+1 yılO da bana aynısını yaptı
- +1 yıl
Sana bir şey yapmamış.
Senin burnun havada olay bu
Soran+1 yılKimin burnunun havada olsuğu belli bana laf soktu iyi oku istersen
- +1 yıl
Ne olursa olsun bir insanı bedensel engelinden vuramazsin !!!
Madem laf sokacaksin bunu adabiyla yapmalısın. Senin yaptığın çok yanlış, hiç kendine de saygın yok mu senin? Aynı engel sende olsa ve her olumsuz olayda sana engelin üstünden saldirsalar hoş mu olur?
Soran+1 yılHoş olmaz ama demekki hak etmiş de öyle söylemişim.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen yeter ki kendinle barışık ol, bunlara hiç aldırma. Elbette seni ailen seviyordur ama beni kimse sevmedi. Benim gibi kimse dışlanmamıştır.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendinin farkında olarak düzeltebilirsin, yaş kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olmadığını kabullen diyorsun yani
- +1 yıl
Tam tersi güzel yanlarını gör diyorum.
Soran+1 yılGüzel Yanların derken güzel bir yanım olsaydı insanlar görürdü
- +1 yıl
Senin böyle düşünüyor olman insanların seni gormedigi beğenmediği ve ilgi duymadığı anlamamına gelmiyor , bu durum daha çok senin kendini görünüm olarak degilsede düşünsel olarak dışa kapalı tutmandan kaynaklanıyor. Yani sen bu düşünceleri kafana oturtmussun , farklı ve güzel birseyler olabileceğini kabul etmiyor ve kabullenmiyorsun. Unutma göz bakar akıl görür kalp hisseder. Bu sebeple gözün bakması, sana olan ilgiyi gorebilmen için yeterli değildir. Sen aklını kapattığın sürece göremezsin akıl görmedikçe kalbin hissiyatı bunu algılamaya kapalı olur. Kalbin bu gün acı çekiyor huzursuzluk çekiyor aklın zihnin daralıyor ve bunalıyor. Bunların olmusumu senin kendinj gormemen ve kendinin farkına varmamanla ilgili
+1 yılBoyun kilon kaç Bazı Önerilerde bulunacağım
08 Yorumla- +1 yıl
Farkında değilsin ama Psikolojin bozulmuş Ailenin sana Kötü Davranmasından dolayı...
Soran+1 yıl1.59 boy 50 kilo evet nefret ediyorum kendimden
- +1 yıl
İstersen kilo alabilirsin Ve Boyunuda Uzatabilirsin
- +1 yıl
Memelerinide Büyütebilirsin bu konuda Ciddiyim
Soran+1 yılOlmaz imkansız
- +1 yıl
Nerede Yaşıyorsun
- +1 yıl
🤔.
Soran+1 yılİst.
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fizik için yapacaklarınız var. Göğüs için ameliyat olabilirsiniz. Boy için yapacak bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBoy uzatma ameliyatı için param var olsam mı ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zor bir süreç dkkt et. çok erken başlamışsın kendini yemeye. kendinden nefret ettiren boyun kaç
13 Yorumla
Soran+1 yıl1.59 ama daha kısa duruyorum ö. mek istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl159 mu. iyice saçmalamışsın. ben çok kısa birşeyler gelecek diye bekliyorum. ben 1 60 ım. gayet de memnunum. bu kafayla bence de öl.1 59 ölme sebebiymiş. yok memesi yokmuşmuş ülkede bütün kadınların memesi zaten küçük. hiç bundan ölmek isteyeni de duymadım. senin kafa gitmiş bi sakin
Soran+1 yılKendimi sevmiyorum
+1 yılBedensel özelliklerini konuşmak bize ne yakışır nede haddimiz ama düşüncelerin için naçizane fikrim kendine biraz zaman ayır ve barışık ol nefret geçici bir duygu sonuçta
020 Yorumla
Soran+1 yılKendime saygı duyduğum zamanlarda bile kimse bana saygı duymuyordu
- +1 yıl
Birinin sana saygı duymasını bekleme duymasını sağla 👍
Soran+1 yılDuymasını sağlamak nasıl oluyor pardon dalga geçer gibi söylüyorsun da Kimse Sana saygı göstermiyorsa sen de kendine saygı duyamazsın Bu kadar basit Hadi Git varos sevgilini sk
- +1 yıl
Sana neden saygı duyulmadı apaçık ortada seviyesiz saygısızsın yüzüne baktıklarına şükret
Soran+1 yılSensin seviyesiz saygısız o çocuğu
- +1 yıl
Küfürde var senden bi halt olmaz
Soran+1 yılSenden olmamış ki herkesi kendin gibi biliyorsun inşallah annen ö lür
- +1 yıl
Senden olmaz dedimya geri aldım senden bi b o ok olmaz
Soran+1 yılSenden bi book olmaz pi c
- +1 yıl
Bir bayana yakışmayacak tüm özellikler sende mevcut
Soran+1 yılSen erkek bile değilsin senin annen öyle demek ki diğer Kadınlar da öyle düşünüyorsun
- +1 yıl
En azından erkek olduğunu kabul ettin
Soran+1 yılBen erkek değilim ama sende değilsin 🤣 lafı nerden anlıyor ya
- +1 yıl
Anlayan anladı bi sen anlamadın cahil
Soran+1 yılSensin cahil ma l
- +1 yıl
Anca havla başka bi halt olmaz senden kendinden nefret edenden ne beklersin
Soran+1 yılKes sesini kedi gözlü
- +1 yıl
Havlama ben olmasam konuşan yok senle
Soran+1 yılSus ve git artık
- +1 yıl
Yokluğumdan da nefret etme 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes çok güzel olacak diye bişi yok kendinle barışık ol
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzelliğe göre eş seçmeyin o zaman
Cevap sahibi+1 yılGüzelliğe göre seçilir ama sadece fiziksel güzelliğe göre değil..
Soran+1 yılEvet demek ki neymiş fiziki güzelliğe göre seçilirmiş.
Cevap sahibi+1 yılÖyle demedim ama neyse
Soran+1 yılÖyle dedin.
Aranan kansın haberin yok kısa ve minyon daha ne istiyon kızım sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni teselli etmeye çalışma
Dikkat çekmek için istiyorsan bunları zavallının tekisin zaten. Kendinden nefret etmekte haklısın
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺😫😫
Herkesin kusuru vardir oyle dusunme
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin bir kusuru var ama kusurlarına rağmen güzel oluyorlar
+1 yılKendini sevmeyi bilmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak?🥺
- +1 yıl
Kendine farklı tarz yeni elbiseler al, saç modelini rengini değıstir kendine güven
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
11 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
+1 yılMinyon kızlar daha seksi bulunuyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni kandırmaya çalışma
- +1 yıl
Kandırmaya çalışmıyom valla. Bende minyon severim
Soran+1 yılSen seversin Ben sevmem
- +1 yıl
İyi..
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılemin ol seni sevenlerde çıkacak
01 Yorumla
Soran+1 yıl50 yıl sonra mı?
Değerini yükseltene denk gelmemişsin yavrii
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğerim yok
Soran+1 yılYok.
Soran+1 yılNiye kimse fark etmiyor o zaman niye görünmezim?
Soran+1 yılOlsaydı fark ederdim sen ötüyorsun ayrıca
Çünkü ilgi ve değer görmüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺hak etmiyorum dimi🥺🥺
+1 yılEn özel efsanevi güzel tatlı her zaman miniklerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu erkeğin çıldırdığı bir özellik.
03 Yorumla
Soran+1 yılDlage geçiyorlar
Soran+1 yıl*dalga
Cevap sahibi+1 yılSeven çıkacaktır boş ver takılma sen onlara
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de tahta gibiyim, napıcam?
02 Yorumla
Soran+1 yılBıktım ben ya
Cevap sahibi+1 yılNapcaz kız skdhkdhfh
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefret etme ya seven öyle sevsin boş ver.
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor ama
Cevap sahibi+1 yılSeven olacak elbet ya önce sen kendini sev boyuna goguslerıne yapacak birşeyin var mı? Yok. Takılma bu kadar
Soran+1 yılSevsede elimden alırlar merak etme
Cevap sahibi+1 yılNe karamsar birisin be pff
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle düşünme her kadın güzeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Allah cezanı vermiş resmen
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle dedin?
Soran+1 yıl😖😖😖😖😖
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Kendini sevmiyorsun onunla ilgili tamamen
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi sevsem de başkaları sevmediği ve saygı duymadığı sürece bunun bir önemi yok artık anlayın şunu
Soran+1 yılAlakası var
Kendini sevmedikçe , kimse'den ilgi bekleme
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi seviyorum insanlar sevmiyor Ayrıca birini kimse sevmediği zaman o da kendini sevemez hikaye bunlar
+1 yılKaç ki boyun
02 Yorumla
Soran+1 yıl159 cuk
- +1 yıl
Yeter daha ne olacak
Kaç yaşındasın ki sen
02 Yorumla
Soran+1 yıl18.
😡😡 kendine gel
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kendine gel ya ne kendine gel kimsenin bana saygısı yok. Varım ama yokum ne çok guzelim ne çok başarılıyim kendimden nefret ediyorum
Soran+1 yılOlduğum gibi kimse sevmedi ben noye sveyim
Soran+1 yılO. lmek istiyorum ntihar edicem zaten
+1 yılKısa boylu kız baldan tatlıdır bu arada
016 Yorumla
Soran+1 yılKülliyen yalan...
- +1 yıl
Her erkeğin zevki ve isteği farklıdır ben mesela küçük meme severim minik boy bide
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
5 yıl böyle biriyle ilişkim vardı herkes tadını bilmez ayrıl vs felan oluyodu mesela aldırmadım ben öyle seviyorum aw sizene shsb
Soran+1 yılOk.
- +1 yıl
Boş
Soran+1 yılKim boş
- +1 yıl
Senin gibi düşünenler
Soran+1 yılSenin gibi düşünenler olmasın.
- +1 yıl
Benim düşüncelerimi bilmiyosun ama sen kendi hakkındakileri yazmışsın boşsun çünkü kendine değer vermiyosun aw
Soran+1 yılKimin yüzünden acaba
- +1 yıl
Kimin yüzünden?
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
?
Soran+1 yılYazmıcam.
- +1 yıl
Okey
+1 yılOlsun lan gel üzülme mal kız
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden mal dedin?
- +1 yıl
Sanane ya
+1 yılBelin ince mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sayılır.
- +1 yıl
O zaman sorun yok hafifte leğen kemiğin genişse sporla çok iyi fizik yaparsın memem yok dediğin hiç mi yok
Soran+1 yıl75b göğüs bedenim ama baya küçük duruyor
- +1 yıl
Gizliden çıkacağım birini göstereceğim mesaj at
+1 yılBilmiyorum kk
13 Yorumla
Soran+1 yılBıktım artık yeter ya
- +1 yıl
Noldu
Soran+1 yılYeter ya herkes dalga geçiyor benimle ya oraya gidemezsin buraya gidemezsin şunu yapamazsın bunu yapamazsın o zaman hayat boyu mu böyle geçecek
Kuyruk salla
01 Yorumla
Soran+1 yılBos yapma
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler