Kişilik & Karakter Yorgun musunuz? En son ne zaman en yoruldum hayat dediniz? tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl *en değildir, bendir o , güzelim şarkıyı ne hale getirdik : ) Yorgun musunuz? En son ne zaman en yoruldum hayat dediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yorgunum maalesef 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. En son ne zaman böyle bir psikolojideydim hatırlamıyorum.Son zamanlarda mutlu ve huzurluyum çok şükür. 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Her şeyi yapacak kadar istekli, hiçbir şeyi yapamayacak kadar yorgunum 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kolay kolay yorulmam, uzun zaman olmuştur. 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. 16 yasimdan beri çok yorgunum , canım çok aciyor 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yorgun değil gribim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Her gün. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yorgunum maalesef
En son ne zaman böyle bir psikolojideydim hatırlamıyorum.
Son zamanlarda mutlu ve huzurluyum çok şükür.
Her şeyi yapacak kadar istekli, hiçbir şeyi yapamayacak kadar yorgunum
Kolay kolay yorulmam, uzun zaman olmuştur.
16 yasimdan beri çok yorgunum , canım çok aciyor
şu an biraz yorgunum.
Hayır değilim
Yorgunum evet süreç beni yordu
Hergun
Yorgun değil gribim
Değilim
Her gün.
ben yorulmam