Benim sadece o kişiye söylediğim bilgiyi nasıl oluyorda bir başka kişi biliyor anlamıyorum. Numaramı bile vermişti birisi lise birdeyken. O haini bulamadım maalesef 😄

Benim sadece o kişiye söylediğim bilgiyi nasıl oluyorda bir başka kişi biliyor anlamıyorum. Numaramı bile vermişti birisi lise birdeyken. O haini bulamadım maalesef 😄
Umarım 1 kişi vardır diye geçiriyorum içimden 😀.
Bir tanesinin sırf dedikodumu yapabilmek için benle arkadaş olduğunu bile düşünüyorum 😀.
Vardır inşaallah😅
Geçmişte tanıdığım arkadaşlarım sözlerine sadık değillerdi pek.. zaten öyle dostum da olmadı şimdiye kadar.. ama tabi ki de sözüne sadık olan insanlar da tanıdım.. söz benim için her şeydir.. hani filmler de olur ya bazen düşmana bile saygı duyarsın sözünü tuttuğu için.. işte böyle olmalı insan..
boş ver Aragorn intikam bize yakışmaz unut :D
Bencede unutmak en güzeli 😄
Unutmadıysam anahtar kelimeyi biiyorsun :D
Unutmadıysan *
https://www.youtube.com/watch?v=dbsJc_grQiw
https://www.youtube.com/shorts/Ng_7UVTUXDM
Tabii ki . Bizde ordu bol 😄
Aynen öyle :D bu arada yazamadım. iyiyim dün dinlendim biraz
Hee iyiysen güzel. Merak ettim girmeyince 😄 İyi yapmışsın.
Eyvallah kardeşim :D
Eyvallah kardeşim, :D
Evet realdeki çevrem çok iyi insanlardan oluşuyor çok şükür ki. Ne kimse kimsenin hayatına karışır, ne farklı fikilere saygsızlık yapılır, ne de söylenilen şeyler “sır” denilmese bile başka yere taşınır.. Bu konuda şanslıyımdır 😌
Ne güzel
Var ama sayıları çok az. Yakın arkadaş çevrem sözüne sadık, düzgün insanlardır.
Ne güzel, sevindim senin adına. Benim de çok azdır.
Cevap
3Cevap
Reel hayatta sözüne sadık olan beni asla yarı yolda koymayan arkadaşım var.
O kadar sadıklar ki söylenmesi gereken şeyleri bile söylemezler🤦♀️
Günaydın 😄
Günaydın
Ben isimlerini bile söylemem başkalarına ama bu hain kim bulamadım😄Hainde değilde işte ağzı sıkı değil. Bana sorsa belki ben onay vericem.
Elf'e söylemeyi Elif'e söyleme diye okudum vay mk 🚬
Elif dedim be dedimmm
Ben en sadık arkadaşımım ben bile arada ne ayıp yapip kendimi aldatıyorum sadiklik beklemeyin kimseden arkadaş 😜
Ayada aykamdan iş çeviyenley oyuyoy
Evet var
Var.
Var çok şükür
evet var
var.
Hayır yok
Tabiikisi 😌😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?