Olduğu gibi rahat rahat takılan erkekler, utangaç olanlara göre daha mı çekici oluyor?

Kumral bıyıklı, utangaç bir erkek güzeli, yanakları kızara bozara, ”karıma geldim efendim.” dedi. Tersine Dünya / Orhan Kemal 📕
Olduğu gibi rahat rahat takılan erkekler, utangaç olanlara göre daha mı çekici oluyor?

Kumral bıyıklı, utangaç bir erkek güzeli, yanakları kızara bozara, ”karıma geldim efendim.” dedi. Tersine Dünya / Orhan Kemal 📕
Biraz kapsamlı bir soru olmuş. Ben ne kadar arafta kalsam da rahat olanı demek istiyorum, fakat bu arsız olarak algılanmasın. Rahat adam kasmaz, baymaz, kolay kolay tartışma yaşanılmaz, rahat erkek at gözlüğü takmaz, şeffaftır, sohbet eğlenceli devam eder. Bide bu olayı g. avatlık ile de karıştırmayalım. Kadın erkek ayırt etmeksizin utangaç insan ile zaman geçmez, arsız olmaya da gerek yok tabii ama utanılacak durumlar vardır, utanılmayacak durumlar vardır. İnsan olarak utanması gereken şeylerden utanacağını da varsayarak rahat erkek çekicidir diyorum.
Kapsamlı soruya da böylesi cevap yakışırdı
Ya şimdi erkek olmak hayatta ne kadar püskül diye adlandırayım sorumluluk alıyor. İster istemez hep bir mücadele içinde olmak zorunda. O yüzden erkeğin rahattan ziyade nerede, nasıl konuşulabileceğini, hakkını her yerde savunup sesini çıkarabilecek duruşu olmalı.
Sorumluluk alan ve hayatla mücadele eden hemen hemen her erkek utangaç kalamaz.
Ayrıca utangaçlık belirsizliktir bu yüzden net olup rahat rahat konuşmak, konuşabilmek gerekir.
Adam
Neden edemez miyim ya :))
Estağfurullah kıymetli kardeşim :)
Rahatlık ve utangaçlık kavramlarının anlamlı olabilmesi için, bu duyguları yerinde ve zamanında hissetmek gerekiyor.. Zira rahatlık her yerde ve her şartta pozitif görülmeyeceği gibi, her zaman negatif yansıması da olmaz.. Aynı şekilde utangaçlık da böyledir.. Yerinde utanmak; Olgunluk, Çekicilik, Vakur duruş, Ciddiyet, Saygınlık, Değer ve İtibar kazandırır..
Eyvallah üstad. Olgunluk akıyor görüşte.
Soru yazdırıyor be..
Keramet yazan da bence. Eyvallah.
mütevaziliğimden Ödün vermek istemiyorum ama sen de çok zorluyorsun.. 😂
Ben gördüğümü söylüyorum :) Sen mütevazı olsan da değişmez :)
Cevap
14Cevap
Dozunu ayarlamış olanı caziptir. Ben arsız insan sevmem.
Nerde ne yapmasını bilen çekicidir.
İlk tanışmada laubali küstah olmayan biraz çekingen olması beni çeker. Ama ilişkimiz ilerledikçe tabiki pek utangaç olmasın. Her hareketimi frenlemek beni ilişkide yorar ve sıkardı bir zaman sonra. Bu tabiki sınırları aşmak anlamında bir düşünce değil sınırlarımızı bilmek koşuluyla rahat olabilmek😌
Utangaç erkeklerin içinde ne cevherler var bir bilseniz şu diyarda en libodosu yüksek ve fantezi dünyası en çılgın olan erkekler aslında utangaç erkeklerdir. Ben tercihimi utangaçtan yana yaptım.
Hep mutlu olun :)
Amin
Ben çok rahat olanını tercih etmiyorum. Utangaçlık bazı noktalarda gereklidir. Mahremiyet bireysel olarak gereklidir. Bana rahat, geniş, kaba olanının aksine bazı noktalarda utanabilen erkek daha çekici geliyor 😃
Fazla rahat adam hiç sevmem ama utangaçta hiç çekilmiyor. Kararında orta şekerli alayım ben
Hemen efem 😂
Aslında ne rahat olanı ne utangaç olanı bunun ortasını kadınlar daha çok seviyor diyebiliriz.
Bence de..
Her kelimeyi yerli yerinde kullanan, gereksiz yere gülüp saçmalamayan, makamı ve parasıyla hava atmayan, kadının gözlerinin içine bakarak yüreğinden gelenleri söyleyen erkek makbuldür.
Utangaç biriyim; ama hiç çekici değilim. Rahatına düşkün olanı daha çekici olabilir diye düşünüyorum.
Bilinçli erkek çekicidir. Karşısındaki kişi ile olan samimiyetine yerine ortamına zamana uygun davranan konuşan giyen..
Büyük çoğu çok rahat. Lastik gibiler. Utangaç yok gibi bir şey. O yüzden utangaç olanı daha çekicidir. Utanma duygusu önemli.
Erkeğin rahat olanı karşı cins tarafından çekici bulunur
Abartılı olmadan rahat olanı. Utancaç erkek çekilmiyor maalesef
Ben rahat seviyorum , özgüveni ile beni de rahat hissettirecek 😀
Hanımcı olan erkek hem çekicidir, hem alfadır, hem de utangaçtır efenim... :)
Rahat erkek sevmiyorum. Utangaç olan her zaman iyidir.
Rahat olması çok sıkıntı, utangaçta olması sıkıntı ortası olsun ne çok rahat ne de çok utangaç.
Ortasi iyi cok cekingense adim atmiyor sadece bakiyor rahatsada cok civik oluyor
Utangaç insanı sevmem.. Pasif olur.. İteklemekle uğraşamam..
Ben utangaç erkek sevmem. Rahat olmalı, kendini her şekilde ifade edebilmeli.
Tabiki de rahat olanı kadin genelde ilk adımı atmaz cudden tecrübelerle sabit oyuzden ilk hamle erkekten sonra bırak kadına kendini
Kendine güveni yüksek olanı
Çok rahat da olmasın , çok utangaçta olmasın
utangaçlık rahatlık değil mesele, asıl mesele herşeyi erkekten bekleyen kadın, e beklerse kalitesiz insanlarla muhattap olmak zorunda kalır.
Her şeyin dozunda olanı iyidir.
Kesinlikle..
rahat olan der kızlar tabikide😜malum üniversitedeki olaydan sonra:)
Zaten Türkiye Karabük'teki birkaç kızdan ibaret. 😃
Özgüveni ve eril enerjisi yüksek olan cekicidir.
Ikisinin ortasi daha dengeli
Benim için yanakları kızarıyorsa hoşuma gider😄
Utangaç olanı bence, aşırı da değil tabi. d
Belli olgunlukta olanı:)
Rahat olanı...
Rahat özgüvenli saygılı olan
rahat olan kazanır
Rahat olanı.
Adam olanı
Urangac
Utangaç olanı
Utangaç 😃😃