Kişilik & Karakter Uykuyu seviyor musun? tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Uykuyu seviyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet severim. Ama aşırı uyumayı sevmem zihinde uyuşukluk ve aptallık hissi yapabiliyor tıpkı fazla antidepresan alımlarında olduğu gibi. Ama yeterli uyku şart. Uyku vücutta nem ve kolajeni arttırıyor çünkü🎀 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 37 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Severim, kendisiyle aramızda kuvvetli bir bağ var.. 0 0 Yorumla
s helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Seviyorum ama uyku düzenim bozuk bu aralar 0 0 Yorumla
laimi1234556 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Uzun uykunun pek iyi olmadığını düşünüyorum 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 23,5b cevap paylaştı. Sevmiyeah. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 73% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hastasıyım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 36,6b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet severim. Ama aşırı uyumayı sevmem zihinde uyuşukluk ve aptallık hissi yapabiliyor tıpkı fazla antidepresan alımlarında olduğu gibi. Ama yeterli uyku şart. Uyku vücutta nem ve kolajeni arttırıyor çünkü🎀
Severim, kendisiyle aramızda kuvvetli bir bağ var..
Seviyorum ama uyku düzenim bozuk bu aralar
Seviyorum ama uyuyamıyorum 🫠
Uzun uykunun pek iyi olmadığını düşünüyorum
Hayır. Günde 2 saat uyuyorum.
6-7 saat uyumak dışında hayır
en fazla 7 8 saat uyuyabiliyorum
Yok hayır
Sevmiyorum
Bayilirim
Sevmiyeah.
Sevmiyorum
Hastasıyım