Kişilik & Karakter O güzel günler geri gelir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir anda anılar bir anda dünler 🎶🎶🎶🎶🎶 Güncellemeler+1 yıl Şarkı son sestir ama yeterince yüksek değildir anlarsınız ya O güzel günler geri gelir mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Güzel günler olmadı benim için 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl https://youtu.be/oDEQ9Y6X0i0?si=JkFRJsC4k309HfMO 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim şarkı sözlerime bu şarkı çok üzücü oldu 😂 Yorumla hikmet0858 +1 yıl 😄😄 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. En çok mutlu olduğun anlar asla geri gelmiyor maalesef 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Üzücü Yorumla MrConfused +1 yıl Yeni mutlu anlar yaratmak lazım o yüzden 😇 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Mutlu günlerin olsun 😇 Yorumla Soran +1 yıl Seninde inşallah Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Maalesef gelmeyecek:(( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üzdü dbhsjs Yorumla Mericeyn10 +1 yıl He ya jsjsja Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gelmez hepsi mazide kaldı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla cakir2607 +1 yıl Şarkıların son sesi içinde ki sesi bastirmaz üzülme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel günler olmadı benim için
Benim şarkı sözlerime bu şarkı çok üzücü oldu 😂
😄😄
En çok mutlu olduğun anlar asla geri gelmiyor maalesef
Üzücü
Yeni mutlu anlar yaratmak lazım o yüzden 😇
Aynen öyle 😂
Mutlu günlerin olsun 😇
Seninde inşallah