Kişilik & Karakter Bir kadında en dayanamadiginiz şey nedir? Freebraingirl Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Guncellee Bir kadında en dayanamadiginiz şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. dayanamadığım şey bana aşık olması olur sadece 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bu: 0 0 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Nasıl yani iyi anlamda mı itici mi 🙄 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gozler ve ses tonu 0 0 Yorumla
EnamKurcan0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Ben zeka ararım zeka olduktan sonrası farketmez 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne anlamda dayanmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
dayanamadığım şey bana aşık olması olur sadece
Bu:
Yaaa beni gerçekten seviyor yalanına inanıp metres olması
Nasıl yani iyi anlamda mı itici mi 🙄
Ayakları
Firikik vermesi
Kıskançlık
Gozler ve ses tonu
Ben zeka ararım zeka olduktan sonrası farketmez