Bir şeyi ya da bir kişiyi eleştirirken aynı zamanda bunu kendiniz de yapıyor musunuz? bana aşırı komik ve zavallı geliyor böyle kişiler :D

Bir şeyi ya da bir kişiyi eleştirirken aynı zamanda bunu kendiniz de yapıyor musunuz? bana aşırı komik ve zavallı geliyor böyle kişiler :D

Yani yaptığım eleştirileri yaşarım ve bilerek yaptığımı düşünmüyorum. Zavallı mıyım, bilemiyorum. Bazen bir bakmışım aynı hatayı bende yapıyorum ve düzeltme şansım varsa düzeltirim yoksa geçmiş olsun. Artık büyük konuşmayı bıraktım fakat bazen hayat işte 😏
Tahammül edemiyorum bu vasıftaki vasıfsızlara. Kendi yemediği halt kalmaz, millete ahlak dersi verir, kimsin ki sen konuşuyorsun hayasız diye bağırasım var bu tür şahsiyetsizlere. Millete fetva verirler, kendileri en büyük günahı işlerler, had bildirmek lazım bu hadsizlere, kendilerini melaike sanıyorlar herhalde ya da günahlarını yüzlerine vurmadığımız için çemkiriyorlar. Namuslu olan kişi de kimseyi eleştirmiyor, öyle komik ki ahlaksızların ahlak bekçiliği yapmaları. Herkes kalbinin ekmeğini yesin. Ben herkesten ziyade kendimi eleştiriyorum, kendi kusurlarımı onarmaya çalışıyorum, kendimin en iyi versiyonunu görmek istiyorum çünkü, tabii ki bana karşı art niyeti olanları da eleştiriyorum ya da başkalarına kötülük yapma hususunda çizmeyi aşanları lakin birisini eleştirmişsem o davranış ben de yoktur, kendime bakmadan konuşan gafillerden olmak istemem, çünkü öylesi kişileri sevemiyorum, sevmiyorum
Eleştirdiğim çok bir şey yok aslında ve genelde yapmadığımız için eleştiririz ya zaten. Neleri eleştiriyorum mesela ikili oynayanları, kimseye ikili oynamadım; çocuğu yaşında insanlarla sevgili olanları, ben oldum mu? Olmadım; Evli biriyle sevgili olup orada burada marifetmiş gibi anlatanları, yaptım mı? Hayır. Demek ki neymiş, yapmıyormuşum. Eleştirdiğim her şeyin de arkasındayım, genelde eleştireni eleştiriyorum kendi b’kuna baksın diye
✌️😌
Teşekkür ederim can 🥳
@sosyetic_sheqiil Rica ederim kraliçe 🥳💛
☺️🙏💛
Bu konu riskli ince çizgiler içeriyor. Eleştirirken kibir ve üstünlük duygusu ile yargılayarak gelenler o kibrin tokadını ölmeden illaki kendileri de benzeri duruma düşerek yaşarlar. Esasen kimse birbirini eleştirerek vakit kaybetmese en iyisi. Fakat bazen insanlardan soyutlanıp direkt tavırlarına olan samimi tasvip etmeyiş tavrını, duruş gereği belirtmek gerekiyor.
Teşekkürler..⭐
@shewolfwoman Ricalar ✨
Cevap
19Cevap
Farkında olurum ya da olmam belli olmaz yaparım
Yapmamaya gayret ederim. Ama insanız bazen farkında olmadan yapadabiliriz yapmam dememek lazım yine de. Beşeri varlıklarız en nihayetinde. Örneğin acımasız eleştiren birini gördüğümüzde ne kadar acımasız elestiriyor diyip bazen farkında olmasakta bir çoğumuz yapıyor eleştirmem diye peşin yaklasmak doğru olmaz diye düsünüyorum☺️
Ben kolay kolay kimseyi eleştirmem eğer eleştiriyorsam gerçekten sinirlendiğim bir konu olmuştur. Ve ben sadece değer verdiğim insanları eleştiririm ki onlar dikat etsinler bu konulara zaten sevmediğim insanlar umrum da bile değiller...
Bunlar işsiz işte maalesef güya umurunda olmayan kişileri akıllarınca eleştirir ama aynısı kendi yaparlar, keşke kendi hayatlarıyla ilgilenseler
Şimdi yapmam dersem yalan olur. Zaman zaman bu yanlışa düşüyorum bende.
Niye sitede gördüğüm bütün sorular imâlı? ahaha neyse bir şey demiyorum. İnsanlardan çok kendimi eleştirdiğimi düşünüyorum.
De fark etmez sdjsdj üzerine alınan alınabilir.
Yaptığım olmuştu. Aslında benim hatam büyük konuştum işte. Ondan sonra daha büyük konuşmadım korkudan 😄
Sen en azından hatanı anlamışsın kardeşim :D birde akılsız olup hatasını bile fark edemeyenler var sdjsdj birde 1-2 yandaş alıp yanlarına akıllarınca haklı olduğunu sanıyorlar komediler
Bazı insanlar hep haklıdır😄Onlarla ben hiç uğraşmıyorum artık. Kafa ağrısından başka bir şey değil.
Aynen öyle onlara göre kendileri haklı hep :D
Eleştirdiğim bir şeyi daha sonra yaptığım olmuştu sanırım, zavallı demeseydin keşke sjdhs bazen olabilir böyle şeyler 🙄
Aa size demedim zaten sdjsjs yani ben dahil tabi hepimiz hata yapıyoruz, bazen farkında olmadan, ama bazı insanlar var ki yaptıkları zavallıca
sen değil, sizi yani cevap yazanları söyledim :D
Bilinçli bir şekilde yapmam bunu.. Belki fark etmeden yapmışımdır, bilemiyorum ama bile isteye yapmam..
Ben birşeyi kolay kolay eleştirmem genelde alakasız cinsellik gibi tarzında seyleri eleştiririm kide zaten bunu kendim yapmam bide aldatmanı marifet gibi konuşan insanları eleştiririm bu kadar cahil ve zavallı oldukları için üzülürümde..
Küfretmeyi çok eleştiririz ve genellikle sık sık yaparız mesela, ama bu ve benzeri şeyler dışında eleştirdiklerimi yapmam.
Yapıyordum. Ama bu hatamın farkındaydım aynı zamanda. O yüzden bıraktım bunu. Eleştirdiğim şeyleri ben yapmıyorum artık.
Hayır. Yani eleştirmeyide çok sevmem aslında insanları, karışmayı sevmem aşırı absürt bir durum yoksa. Saygılı olma taraftarıyım.
🤔🤔eleştirmem bana ne kim ne ediyorsa etsin ne ben onara karışayım ne onlar bana karışsın 😌😌😌😏😏
Genelde eleştirdiğim bir şeyi kendim yapmıyorum yaptığım zamanlar olmuştur illa ki ama
Hayır
Bencede baya komik katılıyorum kgjk
Bir kez eleştirdiğimi yaşadım. başıma geldi. Artik düşünerek konuşuyorum..
Özellikle eleştirirken dikkat etmeye ve özelikle kendim de aynı durumda olmamaya özen gösteririm
Bilinçli yapmam ama nadiren garipsediğim ve eleştirdiğim durumlarda kendimi bulduğum olmuştur
Kimse üzerine alınmasın ama bu mallıktan başka bir şey değil.
Hayır yapmıyorum. Yapanlara sinir oluyorum.
Yalan yok bazen yapıyorum ama fark edince kendimden utanıyorum
Hayır beğenmediğim konuları eleştiririm bunlar da benim yapmadığım davranışlardır🍀
Genelde kimseyi eleştirmiyorum umrumda olmuyor
arada sırada dedikodu yaptığım olmuştur
Hemen değil belki ama zaman geçtikçe bana da o eleştirdigim sey yerleşir... 1 sene 10 sene sonra
Yapmam ama eğer yaptığımı fark ettiysemde bırakırım o davranışı
Ben çok eleştiren biri değilim eleştirdiysem asla yapmam irademle
Eleştirdiğim şeyi yapmam.
Yok ben pek eleştirici biri sayılmam zaten. Herkesin yaptığı kendine der geçerim.
Yapılabilir.
Sonuçta kadını eleştiriyor olabiliriz, erkekler yaptığında eleştirilmeyecek konu kadın için eleştiri konusu olabilir.
Eleştirmediğim şeyi yapmadığım gün öldüğüm gündür
Eleştirdiğim*
Yapmışımdır mutlaka ya da başıma gelmiştir
Kesinlikle yaparım bu bende var olan bir özellik.
Kesinlikle yapmıyorum ve yapmamaya çalışıyorum.
Yapmamaya çalışıyorum.
Eleştirmem ben. Doğru bulmuyorum.
Yapmamaya inanılmaz gayret gösteririm.
Yaparım illaki farkında olmadan.
Yaparım..😂
Eleştirdiğim bir durumu yapmamaya çalışıyorum
Yaparım cahilliğim var
Akıl dağıtıp akılsız kalanlardanım
Yapmam
dürüst olacağım yapıyorum
Yapmam, Yapmayaya özen gösteririm en azından.
Yaparım
Bosnduyar kasmayi seviyorum
Yapmam.
Yaparım tabi 😂
Yaparım ben yüzsüzüm
yapmam
Yapmam
Hayır yapmam
Yapmam
Yapmam
Yapmam.
Futbol oblr