Kişilik & Karakter Göz teması kurulması sizi rahatsız eder mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizinle göz teması kurarak sohbet eden kişilerden etkilenir misiniz? Göz teması kurulması sizi rahatsız eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Göz teması kurmadan iletişim olmaz. Konuştuğum kişinin gözlerime bakması beni dinlediği hissini veriyor. Ben dikkat ederim buna. Rahatsız da olmam hiçbir şekilde. 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok rahatsız ediyor inanılmaz ötesi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Panik olurum Yorumla Soran +1 yıl Anladım, ben temas kurarak konuşuyorum insanlarla bunun bu şekilde rahatsız ettiğini düşünmemiştim Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Kişiden kişiye değişir Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ediyor evet. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla BloodyGamer +1 yıl Temastan irrite oluyorum zaten, gözleriyle bakması deli ediyor. Yorumla Soran +1 yıl Ben gidiyorum teması kurarak iletişim kuruyorum karşı tarafa böyle mi hissettiriyorsun diye düşündüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Göz teması kurmadan iletişim olmaz. Konuştuğum kişinin gözlerime bakması beni dinlediği hissini veriyor. Ben dikkat ederim buna. Rahatsız da olmam hiçbir şekilde.
Çok rahatsız ediyor inanılmaz ötesi
Neden
Panik olurum
Anladım, ben temas kurarak konuşuyorum insanlarla bunun bu şekilde rahatsız ettiğini düşünmemiştim
Kişiden kişiye değişir
Ediyor evet.
Neden
Temastan irrite oluyorum zaten, gözleriyle bakması deli ediyor.
Ben gidiyorum teması kurarak iletişim kuruyorum karşı tarafa böyle mi hissettiriyorsun diye düşündüm