işsizlik, zamlar, eğitim, sağlıksız beslenme ekonomiden kaynaklanan ve tarım ilaçları vs.
nasıl memnun olabiliriz ki gerçi bu ve bundan daha fazlası burada sayamayacağım.
yine de sorayım istedim
hayattan memnun musunuz?
işsizlik, zamlar, eğitim, sağlıksız beslenme ekonomiden kaynaklanan ve tarım ilaçları vs.
nasıl memnun olabiliriz ki gerçi bu ve bundan daha fazlası burada sayamayacağım.
yine de sorayım istedim
hayattan memnun musunuz?
Mutluluk mu o ne demek bir tarifini yapar mısınız hiç duymadigim hiç yaşamadım da çok yabancı geldi bana bazıları ekonomisi kötüdür zor şartlarda yaşar ama elinden tutan destek olan hadi yaparız birlikte olalım birlikte iyi oluruz düzeltiriz diyen birisi vardır yanında destekçisi vardır seveni vardır ve biz oradan da gol yemişiz be abla o da yok Her girdiğimiz pozisyon ofsayt mutluluk bizim taraflara uğramıyor
Değilim ya sadece ekonomi değil insanlar da çekilmiyor bu ülkede etten püften sebeplere tartışma, kavga çıkarmak için yer arıyorlar millet asabi
evet maalesef üzücü bir durum insanlar arasında gerginlik ve kavga isteği çok yaygın bu benim cevremde de karşılaştığım durum hemen bir şeyde celallenme falan. ama pozitif ve yapıcı ilişkiler kurmaya odaklanarak bu döngüyü kırmak mümkün bence.
Cevap
7Cevap
Elimde olsaydı bu coğrafyada doğmak istemezdim. Kan, gözyaşı, ekonomik ve sosyal sorunlar... Olumsuz yönde ne ararsan mevcut.
hayatta her şeyin bir amacı vardır o yüzden bu coğrafyada doğmanın da bir amacı olabilir bence
Savaş, darbe, işsizlik, afetler... Nasıl bir amaç olabilir ki? Coğrafyada normal ölüm bile yok.
evet ama bazen bu tür zorluklar insanların dayanışma ruhunu ve dayanma gücünü ortaya çıkarabilir. belki de bu coğrafyada doğmuş olmanın amacı insanların mücadele ederek bu zorluklarla başa çıkmasına yardımcı olmak veya gelecek nesiller için daha iyi bir dünya oluşturmak için çaba göstermektir. bu tür zorluklara rağmen insanların umudu ve iyiliği yaşayabileyeceği...
Söylediğin şeyler masaldan başka bir şey değil hanfendi. Hayal dünyasında yaşamanın manası yok. Suriye, Irak, Lübnan, Ürdün, Filistin, Azerbaycan, Bosna Hersek vs. çevremizdeki tüm ülkelerde kan ve gözyaşı eksik olmuyor. Umut falan hikaye. Bu coğrafyanın kaderi bu.
Memnun olmama sebebim çirkin olmam.
dış görünüş her şey değildir.
Her şeydir kadınlar sadece tipe bakar ve ona önem verir. İstersen zengin ol asla kalpten sevilmezsin.
dış görünüş hiç önemli değil demiyorum tabii ki önemli olabileceği bir doğru ama herkes için aynı derecede önemli değil. gerçek ilişkiler derin bağlar ve ortak değerler üzerine inşa edilir. çok güzel olupta hiç kendini geliştirmiş kızlar var mesela ya da erkekler
Boş yapma.
Off hic acma o konulari
On numara hayatım var ve memnunum
Değilim hemde hiç değilim
Memnun olunacak bi durum yol
Hayır
Değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?