Kişilik & Karakter Yüzde kaç şansın olduğunu söylememi istermisin? karistasyano Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Boş yorum yapacaklar yapmasın Güncellemeler+1 yıl Şans işte ne şansı diye sormayın ne kadar şansılınız her anlamda onu söylicem Yüzde kaç şansın olduğunu söylememi istermisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Söyle, 0 0 Yorumla
ahu_dudu Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aaa yine sen! Ben de yerimi aldım. 🙃 0 4 Yorumla karistasyano +1 yıl %81. Yorumla ahu_dudu +1 yıl Tek sayıları sevmem. Yorumla karistasyano +1 yıl %18 olsun Yorumla ahu_dudu +1 yıl Yaa... 😂😢 Yorumla
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Ne şansı 0 9 Yorumla karistasyano +1 yıl %76 Yorumla Gece___Mavisi +1 yıl Bu neyin şansı Yorumla karistasyano +1 yıl İstediğini düşün Yorumla Gece___Mavisi +1 yıl Her alanda diyorsun yani Yorumla karistasyano +1 yıl Evet Yorumla Gece___Mavisi +1 yıl Neye göre söyledin peki Yorumla karistasyano +1 yıl İçimden geldiği gibi söyledim Yorumla Gece___Mavisi +1 yıl Hm anladım iyiymiş eyvallah Yorumla karistasyano +1 yıl 🫡🫡 Yorumla
şifaismim Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl söylermisin 0 1 Yorumla karistasyano +1 yıl %98. Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne açıdan 0 3 Yorumla karistasyano +1 yıl %99 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl İyi bari sevineyim Yorumla karistasyano +1 yıl Sevin Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Söyle. 0 1 Yorumla karistasyano +1 yıl %34 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Neye şans 0 10 Yorumla karistasyano +1 yıl %51. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkese yüksek bana niye düşük ya cjcjjc Yorumla karistasyano +1 yıl %51 ile bir şirkette dahi en büyük hissedar oluryorsun neresi düşük sjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende senin şansın kaç hissetigimi diyimmi Yorumla karistasyano +1 yıl Söyle bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl %67 demek istiyorum Yorumla karistasyano +1 yıl Hmm teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru mu kahinligim kaç öğreneyim Yorumla karistasyano +1 yıl Yanlış hiç şanslı bir insan değilimdir 😅 %2 veririm kendime şanta Yorumla karistasyano +1 yıl Şansta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Söyle,
Aaa yine sen! Ben de yerimi aldım. 🙃
%81.
Tek sayıları sevmem.
%18 olsun
Yaa... 😂😢
Ne şansı
%76
Bu neyin şansı