AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tavsiye etmem soruna bağlı ama, psikoz var ise gitmelisin
Psikoz nedir
Duygu durum bozukluğu bir çok iyisin bir depresyon
Çok iyi değilim. Bunda karar kılalım. Kadavra gibiyim. Sadece nefes alabiliyorum o kadar
Mevsimselde olabilir baharda genwlde böyle oluyor psikiyatri normal insanıda hasta eder biraz zaman geçsin sonra yine jötü isen git
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
1000 ile 1500 arası seans ücretleri fakat psikolog mu psikiyatr mı tercih etmelisin o konuda bir değerlendirilmen gerekiyor
Bilmiyorum. Ama aşırı pahalı. Emin misiniz 300 400 lira olan yok mudur
Psikolog olduğum için biliyorum fiyatları :) online olunca biraz daha uygun oluyor ama 300-400 e zor. Bazen bilimsel araştırma için ücretsi seans yapan arkadaşlar oluyor ama eğer faydalanmak istersen
Tamam türünün tek örneği olduğuma eminim. Peki beni araştırma konusu yapmaları için ne gibi özelliklerim olmalı
Sana göre belirlenmiyorl :) onların araştırma konusuna uyuyorsan olabilir ancak. İstersen yaz bana detaylı konuşalım
Off bilemiyorum mert bana yardımcı olabileceğini sanmıyorum. İlgin için teşekkür ederim
Nasıl istersen, bol şans :)
Ne kadar şans dilendiyse o kadar boka battım. Bana lanet okur musun? ya Kahhar falan diyebilirsin. Babamın dediği gibi.
Sen yaz bana bi :)
Yazamıyorum mert bey
Anlaşıldı peki
Sıkıntın nedir
Her şeyi aşırı sorgulamaktan kendimi alamıyorum. Boş kaldığım her an. Somurtkanlığımı tüm bedenimde hissediyorum sadece yüzümde değil. Duygu alamıyorum. Mutluluk neşe gibi. Sadece aşırı ümitsizlik var içimde. Ve kalbimin kanadığını hissediyorum
İşte özetle bu kadar
Hmm maddi ve ailesel sorunlarınmı var
Evet
Kaygı sıkıntın var yaşın kaç
26
Kpss ne zaman çalışmaya başlasam ya irritabl ya fıtık (ciddi acılı) ya da elimi bkendıra kaptırdım 😄. Bu bana mutlu olmak istediğim için verşekn cezalar mı
:) olabilir
Ben de öyle düşünüyorum 🙂. Belki de tanrı o kadar kötü değildir. Ben kötü olduğum için cezalandırılmışımdır. İlginiz için teşekkür ederim
Takma kafana :)
😄 Değil mi aslında bu kadar kolay. Hemen takmıyorum aklıma nasıl da gelmedi
Teselliden başka bişey gelmez elden
Haklısın 🙂🌸
Ne iş yapıon
Atanamadım. ücretli öğretmenlik. Sıkıntı bu da değil. Ailem itin g*tünde olduğu için çıkamıyorum bu çevreden duygudan maddiyattan vs vs
Nasıl yani
Atanamadım. öğretmenim ama atanmadan. az bi maaş. O da şuna buna anca yetiyor falan. Normalde bu yaşam insanları hoşnut eder. Ama cahil annemle deli babamla uğraşmak ya da insanların onlara bakışı ve bizi küçük görüşü hepsini sıfırlıyor? Yanılıyor muyum. Evet. Daha da kötü durumdayım çünkü 😄
Tek yaşa istersen diğere gel burdan zor oluyor
Tel yaşadım denedim ama şu devirde. Biz ücretli öğretmenlerin maaşı asgari ücretin yarısı
*tek
Aç kaldım yani şu devirde olmuyor
İlginç markette bile çalışanlar asgari ücret alıyor asgari ğcretin yarısında çalışılırmı hangi
Şehirdesin
Şehir fark etmiyor atanamayanlar bu şekilde. Uzak bi ilçede yaşadığım için çoğu özel sektör çalışmamızı kabul etmiyor. Servis saatleri tutmuyor çünkü vs vs. Tuvalet blle temizledim denedim yani şehir merkezinde çalışmayı
İlginç valla
😄 Sağol
Ark olalım
Geçmiş olsun ne derdin var
Her şeyi aşırı sorgulamaktan kendimi alamıyorum. Boş kaldığım her an. Somurtkanlığımı tüm bedenimde hissediyorum sadece yüzümde değil. Duygu alamıyorum. Mutluluk neşe gibi. Sadece aşırı ümitsizlik var içimde. Ve kalbimin kanadığını hissediyorum
Kalbinin kanadiğını ailevi konuyami yoksa sevgili veya sevgisizlige mi bagliyorsun
Hepsi. Ailevi başta. Sağlıklı değiliz. Psikolojik anlamda. Basit de değil derin sıkıntılar. Başarım yok. Ne zaman sınava girmem gerekse hep bi. Şey engel oluyor. Hep hastalanıyorum. Başarısızım. Erkekler de benim gibi. Deli babası olan bi kızı neden sevsin ki 😄.
Niye senin baban kasap mı 🤣
1000 tl den başlar
Emin misin
6 7 ay önce oyleydi
Değişiyor
Kaçka kaç arasında
Hangi şehir
Kayseri
Bin TL civarıdır
Sorunun ne
Her şeyi aşırı sorgulamaktan kendimi alamıyorum. Boş kaldığım her an. Somurtkanlığımı tüm bedenimde hissediyorum sadece yüzümde değil. Duygu alamıyorum. Mutluluk neşe gibi. Sadece aşırı ümitsizlik var içimde. Ve kalbimin kanadığını hissediyorum.
Ne zmaandir bu sekilde
Zaman zaman ama 4 5 aydır çok güçlü