İstedikleri erkekler uzun boylu, esmer, zengin, arabası olan, olgun erkekler istiyorlar. Ama kendilerine bakıyorum mesela. Boyları 150 falan küçücük. Zenginde değiller. Arabaları zaten yok. Çocuk gibilrr olgunluk sıfır. Kalitede de yok. Neden böyleler? Neden kendi dengi erkekleri istemiyorlar?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çünkü kendi dengi olarak öyle bir kişiyi görüyor
Haklılar mı yani?
kısmen mesela bazı erkeklerin tüylerini almadığı halda kızlarda ufak bir tüy gördüğünde bunu mesele haline getirmesi gibi düşün
Tamam da belli bölge kılları zaten alınmalı. Ama bacak karın kol kılları neden alınsın?
işte o senin fikrin, benim anlattığımı iyi anlaman için o örneği verdim
250 gram var diye kendini bir bøk sanıyorlar ondan
Şahsen ben zengin erkek istiyorum
Maddiyattan başka nelere önem veriyorsun?
Hiçbirsey
Zengin istiyorsun da nasıl bir zenginlik istiyorsun? Karşıdaki kişiden beklentilerin neler?
Bak şahsen sorduğun soruda cevabını kendin bulmuşsun zengin koca isteyen kızlar genelde kendini yetersiz hisseden kızlar yani kendilerine bile değer vermiyorlar zengin birini bulmayı bırak fakir bile evlenmez onlarla
Bak benim fazla beklentim yok sadece çok zengin olsun bana istese dayak da atabilir ama beni aldatmasın ayrıca mide bulandırıcı biri olmasın yeter
Zengin koca isteyebilirler. bir şey demem. Sonuçta kim neden fakir biriyle evlensin ki? Önemli olan karşıdakini sevmek. Sevmesen de saygı göstermek önemli. Bende kız olsam bende zengin erkek isterim. Ama gidipte kenar mahalleden çingene varoş bir kızla evlenmem. Her fakir de öyle değil zaten. Haklı mıyım?
Tamam seni anladım. Zengin koca istiyorsun. Peki sen karşıdaki kişiye neler sunuyorsun mesela?
Bak dürüst olalım hayat türk dizileri gibi değil hiçbir zengin erkeğin bir kızı sırf çok iyi kalpli diye evlendiği görülmemiş zaten zenginin evlenmesi için kızın aşırı güzel olması lazım güzellikten sonra ise o da kişinin şansına kalmış
Çok doğru diyorsun. Benim için zaten önemli olan bana saygı göstermesi. Ben onu severim, bakarım, ilgi gösteririm asla sorun değil. Dayak, bağırmak falan benim en nefret ettiğim şeyler. Beni aldatmasın, benimle iyi geçinsin ben onun görmediği ilgilerin en fazlasını yaparım gerçekten. Öyle biri var mıdır sence?
Sorun şu ki ben bir şey sunmuyorum ki şu an zengin ortamlara girecek kadar param yok çevremde yok sadece bazen zengin beyaz atletli birinin benimle evlenmesini (hayal) ediyorum bu da imkansız zaten
Çok sevinirim kırmazsan
Genelde bir erkek kendi alt kademesinden biriyle sırf güzel diye evlendiğinde kadını genel olarak aldatır ben hiç kadının gidip erkeği aldattığını görmedim yapan varsa da kafasına kurşun yer
Yani benim gördüğüm aşırı zenginlerde durum bu
Ki örnekleri de bol
Düşünüyorum düşünüyorum da benimle evlenen, bana saygı gösteren, güzel davranan, güzel olan bir kadını neden aldatayım? Çok saçma bence.
Yazanilirsin
İstekler bitmez
Haklısın
Türk kızı hep böyle a*hmk
Oğlum turk kizlari zengin koca istiyor diyorsunuzda cidden soruyorum bu zengin erkekler nerde bir kızın zengin biriyle evlenmesi için ilk başta zenginlwrin girdiği ortama girmesi gerek sonuç olarak para olmadığı için giremiyor mantıken de evlenmiyorlqr
Bakış açısı canım
Anlamadım asko
Bilmiyorum ki 🤷♀️
Peki sen?
Ben insan sevmiyorum teşekkürler