Sarraflığın ruhundaki varlığı için neler söylersin, katılan ya da varlığını reddeden sebeplerin nelerdir?

Sarraflığın ruhundaki varlığı için neler söylersin, katılan ya da varlığını reddeden sebeplerin nelerdir?
Bu soruyu anlamak bile insan sarrafı olmak gerekir ya.
Herkesin anlayacağı bir soru değil veya herkesin aynı nitelikte cevaplandıracağı soru hiç değil. Ben inanıyorum bu duruma şöyle bir şey var. İnsanlarla iç içe ola ola az çok kimin ne tepki vereceğini anlıyorsun. Biri bir şey söylemeden önce tahmin edebiliyorsun bunu söyleyecek veya bu tür bir davranış sergileyecek gibisinden. Bu aslında iyi kullansak çok güzel bir durum en azından karşı taraf hakkında bir düşünce sahibi olmak onla iletişimin devam etmesi dahilinde ona göre tepkiler vermeyi sağlar.
Boşa zaman da kaybetmemiş olur insan.
Kötü bir yanı da var herkesi bildikten sonra kendine uygun bir dost bulmakta sorun oluyor. Az çok sonunu tahmin ettiğin insanın seni yanıltmasını isterken hislerinin bir kere de seni yanıltmasını istiyorsun çünkü yine sonuç hüsran oluyor.
O yüzden ne çok kişi tanıyacaksın ne de herkesi aynı konuma sokacaksın. Herkes kendi çapını gün geçtikçe sınırlarını belirler.
Ondan anlarsın ama önyargı ile yaklaşmakta kendini bilen bir insan için çok yanlış bir seçim.
Soruyu tam olarak anlayıp, düşüncemi soruya dönen bir görüş!
Ben şimdi buna EİC vermeyeyim de, ne yapalım? 👌
Estağfurullah ya artık sorularını görünce cevaplamayacağım 🤦
Bu sefer ki EIC'yi sonuna kadar hak ettin, nokta
Bundan sonra gizli üye modunda takılcam ya 😂🤦
Nicki gormesem bile yine secerim ki:)
Peki, öyle olsun abim ne yapalım.
Ben sadece düşüncelerimi dile getiyorum amacım eic vsvs değil inan. Şimdi güzel sorulara kısa cevap veremiyorum elimde değil yazdıkça yazasım geliyor çünkü kaliteli soru bulunmuyor sitede bulununca böyle oluyor bende.
Sen EİC almak için uzun uzun yazmıyorsun; ben sayfalar dolusu yazıp, tek cümleyle anlatilacak görüşleri görüyorum.
Anlatilmak isteneni anlayıp, buna göre yorumlaman benim sebebim. Sanırım oldu, teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim.
Haklısın, gelişmekte olan bir devletin gelişmekte olan bir insanıyım bende görüşler yazdıkça daha iyileşir. İleride daha iyi şeyler yazarım ondan kendimi şu an tam görmüyorum. Böyle sorun yaratmam bundan mütevelli.
Rica ederim abim 🌸
Kimse insan sarrafıyım diye dolanmasın, hele ki bu devirde. Herkesin göstermediği veya açık etmediği bir yönü hatta belki birkaç yönü vardır. Sen tanıdığını düşünürsün ama seni şaşırtacak hamleleri mutlaka vardır. Genel olarak insanların ne tip ve karakterde olduklarını anlamak zor değil biraz gözlem yeter, ilk görüşte yine de anlayamazsın. Ama “bu benim canımı böyle sıkar, bana bunu yapabilir” dediğim insanlar tam da öylesi çıkmıştır. Karşındaki kişiyle bağların kopana kadar her gün yeni bir yüzüyle tanışabilirsin.
Sorumun düşüncesi tam olarak bu, kesinlikle
☺️🙏
Cevap
4Cevap
Ben insanları çok iyi tanırım.. ama ilk başta zor oluyor çünkü tan tanımıyorsun ama az çok hissediyorsun.. bir de güvendiğim zaman ben karşımda ki insandan şüphe duymuyorum.. bu yüzden de en çok bu hayal kırıklığı yaşatıyor.
İnsanları az çok tanıyorum artık. Bazen sadece mimiklerinden bile ne demek istediklerini ya da istemediklerini anlayabiliyorum. Ama çok da sevdiğim bir özellik değil. Biraz saf ve görünene inanabilen biri olmayı isterdim.
insanların kişiliklerini öğrenmekte çok zorluk. Çekiyordum çünkü dışı başka içi başka çok insan tanıdım çokta darbe yedim ve bu zamanında yediğimiz darbeler beni zamanla insanları daha iyi tanımamı analiz etmemi sağladı bir nevi insan sarrafı olduk diyebilirim kısacası hamdık piştik elhamdülillah...
çoğunlukla insanlara karşı dedektif gibi davranırım bu yüzden bu hislerim çok kuvvetlidir zaman içinde de insan sarraf oldum
Senin bu dediğine cidden inanırım, her ne kadar insan sarraflığı deyimine katılmıyor olsam da
Nasıl bu kararı aldın peki merak ediyorum neyimi gördün
Çünkü sende kendimi görüyorum.
Bilmiyorum ya reelde hemen anlarım hic yanılmadım tahminlerimde sadece buradakileri anlamıyordum yanılıyordum yine de normal görüyorum burada karakterler de duygular da sanal bu yüzden burada artık kişileri de ciddiye almıyorum😅😅
İnsanların gözlerinden anlarım genelde. Bazen o kişiyle alakalı olumsuz bir his doğar içime. Zamana bırakırım ve o kişinin bir yanlışı pat diye önüme düşüyor. Hislerim de yol gösterir. Gözlemlediğim çoğu şey de haklı çıkıyorum.
6'ncı hissi güçlü olan kişiler sarraf diye tanımlanır bazıları. Kalbin zaten bir kişiyle alakalı hissiyat verebilir bukalemun gibi renk değiştirmezlerse
Kimseyi tanımamıyorum bu konuda başarısızım maalesef ya da insanlarda sorun bilmiyorum
Ben öyleyim mesela dkdj
Olaylar olaylar... :))
Ayy ben soruyu niye anlamıyorum 😂
İnsan sarraflığının varlığına inanıyor musun?
Düşünceni buna iten nedenlerin neler
İnanmıyorum çünkü kimse kimsenin içini bilemez
Peki, çok teşekkürler
Rica ederim 😌
Bilmem hiç öyle olmadım ☺️
Ne olmadin bro? 😄
Sarraf olmadım 😃
Tamam o zaman:)) Takılıyorum 🐣
Biliyorum kardeşim benim adamsın sen
Sen de öyle kardeşim, eyvallah
Beni Bir tek sen anladın
❤ can dostum...