Kişilik & Karakter Hayatı üç kelimeyle tanımlarsanız ne olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir insanda olmazsa olmaz dediğiniz 3 özellik? Hayatı üç kelimeyle tanımlarsanız ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayat yorucu.. bazen kötü bazen yalnız 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Çok güzel Çok güzel Çok güzel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Banada söyle sırrını Yorumla delidayı0234 +1 yıl Devamlı mutlu olmaya çalışıyorum Yorumla
fth198458 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Giriş-gelişme-sonuç 🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede. Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı. takip ettim ankaralı 0 1 Yorumla fatihankara06 1 yıl sende etsen mi acaba Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Odam, video oyunlari ve KS. 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zulüm zevksiz sıkici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayat yorucu.. bazen kötü bazen yalnız
Çok güzel
Çok güzel
Çok güzel
Banada söyle sırrını
Devamlı mutlu olmaya çalışıyorum
Giriş-gelişme-sonuç 🤣
Bencede.
takip ettim ankaralı