Kişilik & Karakter Yapmanız gereken ancak üşendiğiniz ne var şu an? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bahçeden saksılara toprak almam lazım.. Güncellemeler+1 yıl Saksı işini çözdüm👍👍 Yapmanız gereken ancak üşendiğiniz ne var şu an? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Balkonda siğara içmek istiyorum KS bir türlü bırakamadım 1 0 Yorumla
Cherrycandy777 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kaç haftadır balkonumu dekore edicem, acayip üşeniyorum 😔 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Balkon dekoresi eeeennn sevdiğimm Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Şu an yapmam gereken herhangi bir şey yok.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eee neden gidip almiyon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Üşeniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden üşeniyosun peki üşüyo musun Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Dolaptan kıyafet seçmek 1 0 Yorumla
Sharlock1 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arabayı temizlemem lazım elimi vurasım gelmiyor 😅 1 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. gizli üyelerden bir kızı sevmem lazım 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Çişimi yapsam mı yapmasam mı üşendim.😏 1 0 Yorumla
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Biramı alcam dolaptan üşendim 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. İşemeye üşeniyom 1 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Sporr 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Balkonda siğara içmek istiyorum KS bir türlü bırakamadım
Kaç haftadır balkonumu dekore edicem, acayip üşeniyorum 😔
Balkon dekoresi eeeennn sevdiğimm
Şu an yapmam gereken herhangi bir şey yok..
Eee neden gidip almiyon
Üşeniyorum
Neden üşeniyosun peki üşüyo musun
Dolaptan kıyafet seçmek
Yemek yapmadım mesela akşaam
Arabayı temizlemem lazım elimi vurasım gelmiyor 😅
gizli üyelerden bir kızı sevmem lazım
Çişimi yapsam mı yapmasam mı üşendim.😏
Biramı alcam dolaptan üşendim
İşemeye üşeniyom
Duş almaya üşeniyorum
Mutfagi toplamak