Ne biliyim böyle tuhaf bir müzik zevki , dizi falan
ya da başka şeyler ama aklıma gelmiyor
Ne biliyim böyle tuhaf bir müzik zevki , dizi falan
ya da başka şeyler ama aklıma gelmiyor
Cringe lafını fazla sevmiyorum ama pekala.
Şimdi bu söyleyeceğim garip gelebilir bazılarına. Açıkcası cringe mi değil mi kendim de fazla bilmiyorum ama utanç verici biraz.
Akşamları bir odaya kendimi kapatıp tüm ışıkları kapatıp, kapıyı kitleyip kulaklığı takıp müzik dinlerim. "E ne var bunda" dediğinizi duyar gibiyim. Durun şimdi garip kısım geliyor.
Müzik dinlerken kendimi başka bir dünyada hayal edip kendimce senaryolar yazarım. Hikayeler. Karakterler. Bir film gibi, kitap gibi, oyun gibi. Karakterlerin her birinin kendine ait hikayeleri, ilişkileri ve benzeri durumları var.
Bazen lise gençleri dramı yaşarken bir anda hikayeyi silip sıfırdan kendimi orta çağ avrupasında bir lord ile prensesin eli için savaştığımı bulmuşumdur.
Müzik arka plan sesim gibi. Karanlık hayal dünyama bir tuval, ve beynim hikayenin yazarı, ben ise hikayenin başrolü. Bazen kötü adam iken, bazen herkesi kurtaran kahraman, bazen ise ruh halime bağlı olarak acılar içerisinde sevgilisinin ölümünü anıp ağlayan (evet gerçekten ağladığım oluyor) bir aşık.
Nedendir bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor.
Duygulardan daha ziyade kendi kendime beynimde o senaryoları yazıp kendi kendime oynamam biraz garip ve açıkcası utanç verici olabilir.
Teşekkür ederim efendim, ziyade olsun bu sözünüz herkese
Cringe (Krinç) :
başkasının yerine kendi kendine utanç duymak , kendi kendine bir olaydan dolayı onu "kötü" olarak algılayıp iğrenmek tiksinmek yakıştıramamak..
Bu tür YABANCI amerikancı kelimeleri kullanıp etraftaki insanların gözünde
"ÖZEL" insan olduğunu sananlarda ayrı bir krinç konusu sanırım !
Böyle saçma sapan amerikancı kelimelerin yerine , konuyu kendi dilinde anlatabilen insanlar vardı bir zamanlar bu ülkede.. ama atlara binip gitmişler , onların yerlerini kapitalist pisslik amerikanın tesslasına elindeki bokFon ayFon olmadan duruşsuz kişiliğini kaybeden özenti bozuk narsist pisliik zkuşağı kılıklılar kalmışlar..
ne acaip bozuk arıza (hanii şu özenti diller = L0oSer) ülke olmuş burası artık.
Durakta sesim güzel mi deyip kızlara şarkı söylemek
Cafede gördüğüm kıza direkt gidip seninle tanışmak istiyorum demek
Dışardaki insanlara elimdeki texti verip sokak ortasında oyunculuk çalışmak
Cevap
42Cevap
Ben cringe bulduğum bir şeyi yapmam.. başkasında itici bulduysam kendim de yapmam zaten
Arabada bangır bangır müzik dinlemek. 😀
Yesss
Pembe rugan çizmelerim var, herkes saçma bulmuştu ama ben yine de giymiştim. İnadına yine giyecem.
Kendine özgü tarz mükemmel bir sey go girl
Başkasında dinlerken saçma bulduğum şarkı müzikler bazen dilime takılıyor nereden takıldı bu ya oluyorum😂Bence cringe buldukları insanın kendisini buluyor ıyy, ne bu gibi tepkiler vermemek lazım😁😄
Ben kınayı çok severim. Kokusunu da çok severim. Ama ca hil olduğu halde kınaya laf eden kendini elit sanan kız çok.
Ben öğrenciyken 4 işlem bilmeyen ama kendini sabancilarin kızı sanan da gördüm. Acaba sabancı kızlarını kendisi gibi sa lak mı sanıyordu o da ayrı konu. 🤭🤭
Anlık mood'uma göre herşeyi yaparım. Kore dizilerini sevmem pek, cringe bulmuyrum ama. Kimseye yaptıklarımın açıklamasını yapmak zorunda değilim canım istedi yaptım kime ne, başkaları da öyle ne isterse yapsın banane👻
kore dizileri izlemeyi cringe bulurlar ama kore dizileri bence baya iyi
Neler izlersin
Bizim dizilerden iyi valla en azindan sonunu getiriyorlar daha bugün izledim
aynen öyle
Eski şu an kekosal sayılan şarkı sözleriyle sevgilime aşkımı ilan ederim. Mahsun kırmızıgül dinle gibi
Çok ta umursamam cringe bulmak isteyen bir zahmet bulsun. Mesela çekirdek yerken çay içmek mükemmel cringe hareketlerden biri. Peki karşı koyabilen var mı? Cevap çok belli 😃👍
Hayvanlara garip isimler vermek. Yurttaki köpeklere Memati, Muzaffer, kebap diyorum. Köpekler sözcükleri değil komutu anlıyor o yüzden sıkıntı yok hfjsdh
Klasik Türk müziği dinlemek. Sever misin?
https://www.youtube.com/embed/dRbGKqKyYHUSakin bir mekanda kahkaha atabiliyorum rahatsız oluyormuş mekan inatla gülmeye devam başladım 😅
Aslan burcnun en büyük özelliğini taşıyorum. Elimde değil ama yapım bu ne yapayım🙂
Yeni öğrendiği bir kelime ile kendini alim olmuş sanan insanların genişliği.
Zayif kadinlardan hoslaniyorum ve balik etli kadinlari cekici bulmuyorum buda herkese tuhaf geliyor 😂
Bilmiyorum. Başkalarında tuhaf bulduğum ya da onların bende tuhaf gördüğü şeyler olmuştur mutlaka ama neye göre kime tuhaf?
Aşırı Tripkolik hareketler 😂 ve sonra kendimle içten içe dalga geçiyorum ve insanlara rahatca anlatabiliyorum
Sokakta cak cak sakız çiğnemek mesela sürekli yaparım kimseyide ilgilendirmez canım istiyor çiğniyorum bazı yaşlılar böyle kınayarak bakıyor
Cringe sözcüğünü çok eğreti buluyorum. Ama insanlar kullanıyor.
tiktok hesabım var sürekli video izliyorum 🤣
Damar sektöründen Azer Bülbül ve çeşitli isimler eşliği ile alkol tüketmek. 😂
Başkasına rahatsızlık vermeyen herşeym öyle. Giyim tarzı müzik zevki vsvs
Yeni bir kelime veya başka yeni bir şey öğrenince kendimi aydınlanmış hissetmem 😃
Dışardan bir insan üşengeç ya da uyuşuk olup olmadığını nasıl anlarsınız?
Yok galiba ya muzik zevkim uyuyor genelde dizilerde bazen uyuyor
Yok galiba düşündümde yok belki ara sıra arabesk dinlemek olabilir 😅
kadın reyonundan giyinmek istemem ve hareketlerimden oturu dershane zamaninda ve universitede insanlarin arkamdan konusmalari diyebilirim
Niye cringe olsun ki homoseksüel eğilim normaldir
@seninoburixin benim cevremdeki kisiler boyle seylere pek sıcak bakmiyorlar maalesef yani oyle
Üzüldüm
Neresi normal bunun
Yüksek sesle müzik dinlemek
Cringenin ne olduğunu bile bilmiyorum, sanırım hep klasik şeyler yapıyorum bu da cevap
caz müzik (monk favorimdir)
gey gibi hatta daha ileri giderse kadınsı bir ses (genellikle şakalaşıyorum?
ve maykıl ceksın moonwalk hareketi
@biyotikkk açık açık belirttiğimi düşünüyorum neyi anlayamadın? açıklayabşlirim
keko ve tiktok müzikleri dinlemek adeta benim guilty pleasure'ım 🤪
eski erkek arkadaşımın playlistinde alazade mi alizezade midir nedir ne haltsa, onun şarkısını görmüştüm. ondan daha cringe değildir. ıyy
90lar pop vs dinleyince ergen yeğenlerim bana “çokkk cringe halaaaa” diyolar😂
Cennet mahallesi izlemek 😂❤️
İnsanların neyi "cringe" bulduğunu bilemem ama kim neyi çok yargılıyorsa onu yapıyordur.
Dolaptan ikinci el, ayak tırnakları alıp yiyorum
Yanımda en sevdiğim biri olunca nerde olursam olayım saçmalarim sesli gülerim
Evimin her yerini ayı kurt ve tilki postuyla kaplamak ve kürk giymek
@üye645894 Zafer partiliyim
@üye645894 yok dükkan orası
Mahmut Tuncer dinlemek 😂😂
kızlar soruyor'da tuhaf sorular sormak
Cringe ne allasen.. Türkçemiz bozuldu iyice..🙄
Lezbiyen filmler izlemek
kimin ne düşündüğü umrumda değil
en iyisi
Bebek gibi konuşmak 😂
@handeyl Bana da
Insanlarin ne dedigi gram skmde degil
Sessiz biri olmak gereğinden fazla
allahima sükür hicbisi
Cringe nin Türkçesi yok mu yavrum
Sosyal medyada fazla vakit geçirmek
“Cringe” ne ta hu?
Kore dizisi izlemek 😀
Bilmem ki zevkler renkler tartışılmaz
Cakal dinlemek
Köylü kiyafetleri giyerim eğer bulursam 😄
Arabesk dinlemek
Tiktok izlemek
Keşke sorunu Türkçe kelimeler seçerek sorsaydın
Bağıra bağıra konuşmak
Popüler film ve dizileri izlerim ben
Kızların bebek gibi davranması
cevremdekilere askim veya askom demek
M4l.
Mesela örnek verir misin
Ben de baby derim. Geçen bir teyzeye az daha naber baby dicektim son anda durdum dhshhss
Baby ne aq
Askim neyse baby o
KS de takılmak 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?