Gelişime kapalı olması, akşama kadar evde yatıp mastürbasyon yapması, sürekli şikayet edip başkalarını suçlaması, kendine saygı duymaması, sigara veya benzer kötü alışkanlıklar vs vs

Gelişime kapalı olması, akşama kadar evde yatıp mastürbasyon yapması, sürekli şikayet edip başkalarını suçlaması, kendine saygı duymaması, sigara veya benzer kötü alışkanlıklar vs vs
Evet, dediklerin kesinlikle bir erkeğe yakışmayan şeyler arasında. Bir erkeğin gelişmeye ve kendini iyileştirmeye kapalı olması, sorumluluk almak yerine başkalarını suçlaması veya kendine saygı duymaması gerçekten de olmaması gereken davranışlar. Sağlığına zarar verecek kötü alışkanlıklar da hem kendine hem de çevresine zarar verebilir. Önemli olan, bir erkeğin kendini geliştirmesi, sorumluluk alması, saygılı olması ve sağlıklı bir yaşam sürmesidir. 🚭👍
Kötülük yapmak kadına kötü davranmak bunlar yakışmaz.. kekoluk yapmak lküfür etmek.. çevreyi kirletmek aldatmak.. ben kısaca karakterime uymayan ya da bana yakışmayacak hiç bir şeyi yapmam.. ama bakıyorum mesela kadınlar bunları yapan erkeklerin peşinden koşuyor iyi olan efendi olan erkeklerse sevilmiyorlar.. işte böyle bir dünyada yaşıyoruz biz de ayrıca bir erkek sevdiği kadına her zaman sahip çıkmalıdır onu korumalıdır üzmemelidir.
Kekoluk , elinde tespih sallayıp küfürlü konuşması , sahte kabadayılık son ses arabada şarkı dinleyip herkesi rahatsız etmesi, pembe giyinmesi, beyinsiz olması , dedikodu yapması , cebinde beş kuruşu olmamasina rağmen kendini zengin gibi göstermesi , egolu olması vs vs
tutamayacağı ve yapamayacağı şeyler hakkında bol keseden atmak ve akabinde yapılması icap ettiğinde de hala kendini dünyanın en zekisi sanıp yalanlar atarak insanları kandırmaya çalışırkenki suratındaki o canım ifade
Cevap
3Cevap
Kendine hiçbir şey katmaması.
Sorumluluklarını bilmemesi
Vee kolye takması
Birde kötü kokması
Abaza olması, pasif karaktere sahip olması, işsiz veya işi olup asgari ücret kazanması, arabası ve evi olmaması, sosyal yaşantısı silik olması, alkol ve sigara kullanmaması bir de kibar ve romantik ruhlu olması.
Dedikodu yapması, dar giyinmesi, buluşulduğunda karı kız muhabbetinden fazlasını yapamaması
İçki içmesi, kadınlara saygı göstermemesi, küfürlü konuşması, sözünde durmaması, ahlaksız olması.
Cinsiyet ayrımı yapması. Ben erkeğim felan filan.
Bazı yerlerde cinsiyet ayrımı şart 👍
Arabasız olması😄
Atım var olmaz mı?
Hemde beyaz 😅😂🤣🤣
Kaç beygir😄
Çok beygir.
😄bir tanede siyah olsun isterdim
Sürekli evde durması her şeye söylenmesi
Trip atması
Ezik olmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?