Kişilik & Karakter Canınız sıkılınca tek başınıza ya da yakın arkadaşlarınızın yanında sık kullandığınız cümleler var mı? ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor youtube.com/shorts/BKzsHB-0lDU?si=YrTeu6Il3hDEhduDhttps://youtu.be/x3CskFYHd9w?si=Ve3w6ZCYiPD8wL1eBu ikisini kullanıyorum 😁 Canınız sıkılınca tek başınıza ya da yakın arkadaşlarınızın yanında sık kullandığınız cümleler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır yok benim 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayatın * koyim diyorum içimden dışımdan da lanet olsun diyorum 0 2 Yorumla ömerhayyam34 +1 yıl İçin orijinal dil dışın Türkçe altyazılı gibi yani Yorumla arascanpolat +1 yıl aynen Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Haha 😅 bu videoyu hatirliyorum Dünya boştur lo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır yok benim
hayatın * koyim diyorum içimden dışımdan da lanet olsun diyorum
İçin orijinal dil dışın Türkçe altyazılı gibi yani
aynen
Haha 😅 bu videoyu hatirliyorum
Dünya boştur lo