Kişilik & Karakter Bugünlerde kendiniz için neler yaptınız? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Geleneksel sorumuzu soralım Ben her bayram çikolatası alıyorum kendime Bugünlerde kendiniz için neler yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. ben kendim için iyi olmayı deniyorum. 0 0 Yorumla
HANTSEL Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kendim için yaptığım şeyler listesiYemek yemekYıkanmakKişisel temizlikSpor 0 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Yaşamaya çalışıyorum sadece şuanlık 🥹 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tatil yaptım. 0 6 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Tamam tsam Yorumla MrKuzey +1 yıl Sende hep böyle sorular soruyorsun ne cevap vereyim hkjkjk Yorumla aloneenolaa +1 yıl Tatil yaptığımı her yerde belli etmeliyim sjxjsjs Yorumla MrKuzey +1 yıl Soruya bak ne cevap vereyim jfkfkfkfk Yorumla aloneenolaa +1 yıl Sadece tatil m yaptın jwjx Yorumla MrKuzey +1 yıl evet napim daha kghkkj Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Alkol içtim. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Uyuyorum bol bol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ben kendim için iyi olmayı deniyorum.
Vakit geçirmelik şeyler daa
Kendim için yaptığım şeyler listesi
Yemek yemek
Yıkanmak
Kişisel temizlik
Spor
Masaj
Bakım