Kişilik & Karakter Herkesin bir konuda çok bilgisi vardır düşüncesine katılıyor musunuz? Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Her insanın ilgi alanının olduğu bir veya bir kaç konuda çok bilgisi olmasa da bilgisi olduğunu düşünüyorum. Peki sizin iyi olduğunuz konular ve alanlar neler? Herkesin bir konuda çok bilgisi vardır düşüncesine katılıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Her gün bilgi hazinesine yeni şeyler ekliyorum 1 2 Yorumla Semih6934 +1 yıl Teşekkür ederim ☺️✨ Yorumla Nonameoo +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet bence olabilir. yani bazı insanlar bir konu da çok şey yaşadığı gördüğü için bilgili oluyorlar doğal olarak.. 1 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Her konuda yoktur her şeyi biliyorum kafasında çok kişi vardır o ayrı 1 1 Yorumla Nonameoo +1 yıl O bambaşka bir olay 🙄 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne diyorlardı herb. k.. l. k 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet katılıyorum 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evet.. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar