Kişilik & Karakter Üzülüne ne yapıyorsunuz? muku01 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Direk uyku ya Güncellemeler+1 yıl ÜZÜLÜNCEE * Üzülüne ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sigara içiyorum her zaman yaptığım gibi 0 0 Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben de uyuyorum dusunmek yerine 1 1 Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Bu yuzden hep uyuyan biriyim Yorumla
FortMinor12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Müzik dinlerim tek başıma takılırım 1 0 Yorumla
visnesuyuiciyom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Evet ya uyku en iyisi obur turlu kafa dagilmiyor 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Direkt video oyunu oynama ya. 1 0 Yorumla
yanlizkurt68 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Müzik dinler yeşillik bir alanda saatlerce otururum 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. biseylerle uğraşıyorum 🧸 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende 1 0 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzulene limon büzülene gazoz 0 0 Yorumla
BenDenizTuanaHnm Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Senin gibileri döllerim 0 9 Yorumla muku01 +1 yıl Kiz ne diyon Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Fake o salla Yorumla muku01 +1 yıl Ppden belli oluyo zaten Yorumla muku01 +1 yıl Kes sesini zilli Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Bence liseli bi erkektir dhkhf Yorumla BenDenizTuanaHnm +1 yıl Her yeri bembeyaz etmek istiyorum Yorumla muku01 +1 yıl Her kimse aptalın teki Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Amdan dol akmaz biyoloji cahili 😂 Yorumla miracle12345 +1 yıl Lan * korkudan nie engeli bastn sana o laflari yediririm bak adam ol beni çıldirtma Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Cimcif 0 0 Yorumla
Ahuuuuyld12 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hergun üzgünüm zaten 0 1 Yorumla yanlizkurt68 +1 yıl Neden Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Müzik falan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sigara içiyorum her zaman yaptığım gibi
Ben de uyuyorum dusunmek yerine
Bu yuzden hep uyuyan biriyim
Müzik dinlerim tek başıma takılırım
Evet ya uyku en iyisi obur turlu kafa dagilmiyor
Moralim bozulunca deli gibi uyurum
Direkt video oyunu oynama ya.
Müzik dinler yeşillik bir alanda saatlerce otururum
biseylerle uğraşıyorum 🧸
ne yapıyorsam onu yapmaya devam ediyorum
Bende
Uzulene limon büzülene gazoz
Senin gibileri döllerim
Kiz ne diyon
Fake o salla
Ppden belli oluyo zaten
Kes sesini zilli
Bence liseli bi erkektir dhkhf
Her yeri bembeyaz etmek istiyorum
Her kimse aptalın teki
Amdan dol akmaz biyoloji cahili 😂
Lan * korkudan nie engeli bastn sana o laflari yediririm bak adam ol beni çıldirtma
Uyuyorum
Hemen bir motivasyon
Ağlıyorum
Cimcif
Bilmiyorum
Dumanlıyorum.
Üzülmem hic
Hergun üzgünüm zaten
Neden
Müzik falan
Uyuyorum