Kişilik & Karakter "İki yüzlülük" moda olsaydı bu modayı yakından takip edecek kaç kişi var yakınınız da? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor "Herkes kendi masumiyetini korumak ister, ama iki yüzlülük her daim masumiyeti çiğner. " :)) Bugün de insanların sahteliğine şaşırmadık çok şükür asjajs "İki yüzlülük" moda olsaydı bu modayı yakından takip edecek kaç kişi var yakınınız da? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Yakınımda iki yüzlü tespit ettiğimde barındırmam, hele ki işime yaramıyorsa :D 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yakınımda yok olanları fırtınalı bir gecede denize bıraktık 1 0 Yorumla
___Piraye___ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İki yüzlülük moda olsaydı, modaya uymayan bir kaç insan var sadece çevremde. 1 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 822 cevap paylaştı. okadar samimi bir insanım ki öyle tipler benim yanımda yer bulamıyor. 1 0 Yorumla
KuzgunSteele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok fazla var, ben öyle olmadığım için çevrem az vicdanım rahat 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bence erkek kuzen arkadaşı kız kardeşi arkadaşım eşi 0 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. İkiyüzlülerin yanımda yeri yoktur 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Ben. 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Akrabalarım işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yakınımda iki yüzlü tespit ettiğimde barındırmam, hele ki işime yaramıyorsa :D
Yakınımda yok olanları fırtınalı bir gecede denize bıraktık
İki yüzlülük moda olsaydı, modaya uymayan bir kaç insan var sadece çevremde.
okadar samimi bir insanım ki öyle tipler benim yanımda yer bulamıyor.
Çok fazla var, ben öyle olmadığım için çevrem az vicdanım rahat
Bence erkek kuzen arkadaşı kız kardeşi arkadaşım eşi
İkiyüzlülerin yanımda yeri yoktur
yakın çevremde barındırmıyorum
Hiç saymadım ama var
Ben.
Çok varız. Herkes.
saymam lazim
Akrabalarım işte