Kişilik & Karakter Üzüldüğünüz zaman birisine mi yazarsınız yoksa kendi kendinizi mi düzeltmeye çalışırsınız? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Üzüldüğünüz zaman birisine mi yazarsınız yoksa kendi kendinizi mi düzeltmeye çalışırsınız 🤔#KişilikKarakter Üzüldüğünüz zaman birisine mi yazarsınız yoksa kendi kendinizi mi düzeltmeye çalışırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Üzüldüğümde kendi kendimi toparlarım ben. Genelde kimseye ihtiyaç duymam. 2 0 Yorumla
Lizay Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Üzüldüğüm de gerçekten de karşı tarafın da benim için üzüldüğünde emin isem ona yazarım diğer türlü karşıdakine zevk vermenin anlamı yok , 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güvenilir, dertleşebilecek birileri yok ki yazalım. Her türlü kendi kendime. Müzik, kitaplar ve bilgisayar oyunları aşkına! 1 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. İçime ata ata profesyonel oldum artık, biri anlat dese bile bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kendi kendimi motive ederm 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uzanıp tavanı izlerim. Kimseye derdimi anlatmam. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Duruma göre her ikisi de olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üzüldüğümde kendi kendimi toparlarım ben. Genelde kimseye ihtiyaç duymam.
Üzüldüğüm de gerçekten de karşı tarafın da benim için üzüldüğünde emin isem ona yazarım diğer türlü karşıdakine zevk vermenin anlamı yok ,
Güvenilir, dertleşebilecek birileri yok ki yazalım. Her türlü kendi kendime. Müzik, kitaplar ve bilgisayar oyunları aşkına!
İçime ata ata profesyonel oldum artık, biri anlat dese bile bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Kendi kendimi motive ederm
Uzanıp tavanı izlerim. Kimseye derdimi anlatmam.
Kendi kendimi düzeltirim ben
Duruma göre her ikisi de olabilir
Kendi kendime düzelirim
Paylaşın aranızda siz
kendi kendime düzeltirim
Kendi kendime düzelmeye çalışırım
içme atarım