İnsanın sürekli gelişime açık olması kanaatindeyim. Öğrenmenin bir sınırı yok. Mevcut durumu kabulleniş benim için kabul edilemez bir durum. Farklı yaşamlarda empati yeteneğini yükseltip , insan hayatına ve fikirlerine saygı duymak, kendi hayatına katkıda bulunmak, kendi hayatımda bir adım ilerisinin daha iyi olabileceğini bunun çaba ile mümkün olduğunu bilmek bana çok şey katıyor. Bir insanın hayatına dokunabilmek, insanlarla iletişim , farklı konularda makaleler oluşturmak, hiç bilmediğim bir işi araştırmak, neyin nasıl yapıldığını öğrenmek, kendi misyonunu geliştirmek benim için çok kıymetli durumlar. Peki ya siz sizler neler yapıyorsunuz?
Bugün konuştuk 4. Üniversite yi bitirdi çalışıyor hala gelmiş 43 yaşına oğlum gez biraz hayata bak diyorum yok kitap okumuyosun da vs vs dedim sen oku geliş. Kardeş ben yerine yerim gezerim Bazı şeyler ölçülü olması lazım bir yerde sen kendin ile mutluysan hayata bakacaksın ki zaman geri gelmiyor
Kitap okurum bu standart bir haldir cocuklugumdan beri.
ülkeleri ziyaret ederim, farkli kültürleri ögrenirim. Okumus oldugum kitaplardan cok merak uyandiranlar varsa o kitap'in hikayesin gecen sehrine kesin giderim.
Meditasyon yaparak hayati anlamlandirmaya calisiyorum. Insan once ruhunu beslemeli. Kisisel gelisim kitaplari okuyorum ancak pratikte zor oluyor. Bunun disinda guzel youtube videolar var her sey dinliyorum. Dil ve program ogrenmek istiyorum, yeni seyler denemek hosuma gidiyor.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Sabah kalkar kalkmaz sövüyorum. Sanayiye gidince arkadaşlara ‘naber lan gö7 ‘ diye selam veriyorum. Yolda kıcı başı ayrı oynayanlara salça oluyorum falan işte
Kuran-i Kerim okumaya çalışıyorum elimden geldiğince. Cami Hocam:İmam-ı Azam a göre kim 6 ayda bir Kuran-i Kerim hatim etmez ise o Kuran-İ Kerim in Allah katında Hakkını vermemiş olur
@Nonameoo size sorabilirmiyim bundan 1 sene önce cocuklugumun bagimliligi olan sosyal medya bağımlılığını yendim ondan sonra baska bir sorun oldu bende cevaplayabilirseniz sevinirim