aşk, arkadaş, aile ilişkileri.. bir şeyleri çözmek için çabalar mısınız veya silip atar mısınız?

aşk, arkadaş, aile ilişkileri.. bir şeyleri çözmek için çabalar mısınız veya silip atar mısınız?

Silip atmak çok kolaydır.. Ama bana göre önemli olan zoru başarmaktır.. Bazen elinden gelen herşeyi yaparsın ama ilişkini kurtaramazsın o zaman da tek yapman gereken için acısa da silip atmaktır..
İlk etapta silip atmayı tercih eden biri hiçbir zaman olmadım. Her zaman neredeyse her şeyin çözümü vardır inancıyla ilişkilerimi yürüttüm ve çabaladım. Benim için önemli olan her ne kadar ilişkiyi iyileştirmekse bir noktada da bir ilişki bittiği zaman keşke dememek de önemli. Sonrasında içimde kalıp acaba bir şans daha mı vermeliydim diye düşünmektense tüm şansları tanıyıp bir daha hayatıma almamak üzere bitirmem gerekiyorsa bitiriyorum. Belki yorucu ve yıpratıcı bir şey ama bir insanı silmek biraz zor benim için. Tabii bu sadece romantik ilişkilerde böyle
Yoruyorsa, hayat enerjini sömürüyorsa, üzüyorsa sürekli, tahammül sınırına yaklaşıp saygı yıkılma noktasına yaklaşılıyorsa silip atmalı. Gayrısı zaman kalbı.
silip atmak en kolayı.. Düzeltmek, düzeltmeye çalışmak, bunun için karşılıklı özveri ve samimiyet gerektiriyor.. aklıma yatmayan, kafamda soru İşaretleri oluşturan ve asla beni tatmin etmeyen bir şeyler varsa, kesip atmaktan asla geri durmam.. Böyle birine haddini ve olması gerektiği yeri gösteririm..
teşekkür ederim..
Cevap
18Cevap
Düzeltmek için çaba gerekir sonrası daha kolay
Düzeltmek tek taraflı olmaz ki gadası
İkisi de zor benim gibi ruh hastası olunca her konuda dengem bozuluyor
Ayıp olmaz mı 🙄
Kişiye ve duruma göredeğişir bir b*k olmaz dediğim anda siliyorum hayatımdan😃
Bir düzeltir iki düzeltir hadi üç de düzeltir baktın olmuyor kesin ve net bitiririm
aile duzeltilebilir ama ask bence bitmişe bitmisdir silip atmak bazen en dogrusu
Silip atmak daha kolay düzeltmeye çalıstıkça boşuna çabaladığını anlıyor insan
Aynenn öyle
Zor olan silip atmamak.. Silip atmamak için çok çaba sarfederim ama şartellerim attıysa, karşı taraf sınırlarını çok zorlayıp bendeki kredisini tükettiyse acımam kestirip atarım..
Bir ilişkiyi düzelmiyorsa en iyisi silip atmak olur. Ama bir ilişkiyi düzeltirken cabalamaya çalışmamalı, bir kere dene olmuyorsa bırak gitsin.
Silip atmak kolayken düzeltmeye çalışmak hem zor hem de ciddi kişilik gerektirir. Bunu yapan biri mutlak suretle daha çok seviyordur.
Kaybetmemek icin çabalarım ama aynı çabayı görmüyorsam silerim
silip atmak her zaman daha kolay gelir
ama düzeleceği varsa düzeltmesi de kolay olabilir
Oluru varsa düzeltmekden yanayım. Silersem tam silerim.
Kaçmak her zaman kolaydır. Savaşmak emek ve sabır gerektirir
Silip atmak daha kolay uğraşmazsın aman der geçersin hayatına bakarsın
Silip atmak en iyisi düzeltemiyorsan uğraşamazsın zaten
Silmek daha zordur çünkü alışılmışlıklar var.
Bir iki denersin düzelsin diye olmazsa silip atmak şart
Düzeltmeye çalıştım, düzelmeyince silip attım kimseye yara bandı olmaya gerek yok
Ben kendimi biliyorum silip atsam daha da dusunecegim bu beni yorar elimden geldiğince duzeltmeye calisirim duzelmiyorsa yoluma bakarim
Ben çabalayan taraf oldum hep
Bence silip atmak düzelmiyor çoğu
sikip atmak daha kolay bence.
Fabrika ayarlarina almayi deneriz önce
Bence ikisi de kolay değildir
Yenisini bulmak daha kolay
ruh hastasıysa çok iş uğraşamam valla
Düzeltmek
Silip atmak
Silip atıcan
Silip atmak
Duruma göre değişir