Kişilik & Karakter Şu an ne istiyorsunuz neye ihtiyacınız var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İstediğiniz özel bir şeyler var mı kıyafet, sevgi , para...Şu an ne isterdiniz? Şu an ne istiyorsunuz neye ihtiyacınız var? Cevapla Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sağlık ve para bir de sevilmek. 0 0 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel bir dubai tatili 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel hayal umarım dileğin kabul olur❤️ Yorumla BahaRegal +1 yıl Teşekkürler Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl İstanbul'dan küçük memeli geniş kalçalı kadin 0 0 Yorumla
BaşPrens Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl ÖZel şeyler var direkt yazamam da , sevgi güzel şeyler görmek duymak hoşuma giderdi 0 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Para falan istemezdim var çok şükür ama seks isterdim şu an 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sağlığım yerinde maddi sıkıntım yok sevgi ve kafama göre biri ile doya doya sevişmek istiyorum 0 0 Yorumla
Serkanktlhn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 2 gündür halsizlik vücut ağrısı var onun geçmesini istiyorum 🙂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun❤️ Yorumla Serkanktlhn +1 yıl Çok teşekkür ediyorumm Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İstediğim herşeye sahibim Allah'ıma şükür. 1 0 Yorumla
mynameisking Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Aynı düşüncede bir kıza sonrasında hiç görüşmemeye:) 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Eli beli dili kuvvetli avrada 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Maneviyat, maddi olarak bjseye ihtiyacim yok 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkmaya ihtiyacım var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gez bakalım Yorumla ByCıLız +1 yıl Dışarı çıkamıyorum senelerdir eve kapalı yaşıyorum maalesef Yorumla Soran +1 yıl Yaaa 🥺 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Özel şeyler olurdu 0 0 Yorumla
eross18 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Şu an değil ama gece oluyor isteğim 😅 0 1 Yorumla eross18 +1 yıl Engel atacağın netti Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Paraya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tüm türkiyenin ihtiyacı var maalesef Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 996 cevap paylaştı. Para para para 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. Bir eş 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Uykuya. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Para kız 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Şansa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sağlık ve para bir de sevilmek.
Güzel bir dubai tatili
Güzel hayal umarım dileğin kabul olur❤️
Teşekkürler
İstanbul'dan küçük memeli geniş kalçalı kadin
ÖZel şeyler var direkt yazamam da , sevgi güzel şeyler görmek duymak hoşuma giderdi
Para falan istemezdim var çok şükür ama seks isterdim şu an
Sağlığım yerinde maddi sıkıntım yok sevgi ve kafama göre biri ile doya doya sevişmek istiyorum
Birkaç konu hakkında soracağım kişiden doğru cevaplar
Zevkler konusunda eksiğim var onun dışında herşeyim var sayılır
2 gündür halsizlik vücut ağrısı var onun geçmesini istiyorum 🙂
Geçmiş olsun❤️
Çok teşekkür ediyorumm
Rica ederimm
İstediğim herşeye sahibim Allah'ıma şükür.
Aynı düşüncede bir kıza sonrasında hiç görüşmemeye:)
Eli beli dili kuvvetli avrada
Maneviyat, maddi olarak bjseye ihtiyacim yok
Dışarı çıkmaya ihtiyacım var
Gez bakalım
Dışarı çıkamıyorum senelerdir eve kapalı yaşıyorum maalesef
Yaaa 🥺
Hepsi bi arada yurtdışında 😊
Özel şeyler olurdu
Şu an değil ama gece oluyor isteğim 😅
Engel atacağın netti
Mesajlar, ilgi, sevgi vs
sevgilime ihtiyacım var