• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

İyi insanı nasıl tanımlarsınız?

zümrüdüankakuşu
zümrüdüankakuşu Takip Et
Xper 7 Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Size göre iyi insanın tanımı nedir?

1.bp.blogspot.com/.../hat10xv7so2.gif
Güncellemeler
+1 yıl
İyiliği tanımlayacak insan fazla yok anlaşılan... :/
İyi insanı nasıl tanımlarsınız?
Nedir Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Yaptıkları kötülüklerin bedellerini ödemeye hazırdırlar.
    İyilikleri karşılıksız, kötülükleri ise artık dayanamayacakları, tek çözüm bu olduğu zaman yaparlar.
    Vuranın değil düşenin yanındadır.
    Ahmet Şafak'ın bir parçasında söylediği gibi.
    Bize göre değil, bizim için değil, siyaha beyaz demek.
    Çirkine oh ala, zalime pekala, yoksula olmaz demek.
    Biz böyle görmedik, haramı bilmedik, eğilmedik, bükülmedik.

İyi insanlar için iyilik veya kötülük yoktur. Onlar için yapılması gereken şeyler vardır. İyilik gerekiyorsa iyilik yaparlar. Kaçınılmaz yolsa, gerçekten gerekli ise sonuna kadar dayanarak kötülükte yaparlar. Her iyi insanın yaptığı kötülük vardır. Gerçekten iyi insanlarınyaptığı kötülükler, yine iyilikler adınadır veya çıkmaz yolda kaldığı içindir. Bunların ise bedelini ödemeye hazırdır.

İyi insan, halden anlayan insandır. Birşeyler görmüş, geçirmiş, yaşamış insandır.
    Bir restaurant'a git bakalım. Kaç zengin ailenin çocuğu cebinde tomarla para varken bahşiş bırakıyor? Ama azıcık görmüş, geçirmiş, cebinde az parası olan insan bahşişini bırakıyor. Ben 1 TL bırakırım, birşey etmez. Ama benim gibi günde onlarca kişi bıraksa, bu adamlarada yine üç beş kuruş çıkar der. Onlar için küçük veya büyük iyilik yoktur, güzel düşünceler vardır. Herkes onlar gibi düşünse, o adamların o yorgunlukta eve giderken aldığı bahşişlerle rahatladığını düşünse, emin ol ufak iyiliklerin nasıl bir gülümsemeye, evdeki çocuğuna götürdüğü çikolataya sebep olduğunu görürler.

İyi insanlar öğüt verirler, böyle yap derler, dil dökerler. Ama diğerleri öğütlerden dahi prim çıkarmak için herkesin ortasında verir, kendilerini iyi gösterirler. Herkes içinde verilen öğüt, ögüt değil hakarettir !
    Ayrıca iyi insanlar karşısındakinin iyi veya kötü olduğuna karar verirken, tüm yaptıklarına bakarlar, herkese olan davranışlarına bakarlar. Ama kötüler, yalnızca karşısındakinin kendilerine davranışlarına göre iyi veya kötü insan olduğuna not verirler. Yani faydacılık !

Liste uzar gider bayan !
    https://i.hizliresim.com/yARADL.jpg

2
    4 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Çok güzel bir açıklamaydı. Teşekkürler paylaştığınız için..

Yorumla
    • -AKREP
      -AKREP
      +1 yıl

Rica ederim bayan, ben teşekkür ederim.

https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg

Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Çok naziksiniz :)

Yorumla
    • -AKREP
      -AKREP
      +1 yıl

((:

Yorumla

En İyi Cevaplar

• çirkinentel
    çirkinentel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

tanımlanması zor ama öncelikle iyiliğin kesin ve değişmez iyilik ve kişiye göre değişen iyilik olarak ikiye ayırmak lazım. hani mesela bira ısmarlamak iyi birşeydir :D ancak bir sarhoş için :D fakat aslında iyilik o kişiye biranın kötülüğünden bahsetmektir.

1
    6 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Hıımm çok güzel bir bakış açısı çok beğendim teşekkürler ;)

Yorumla
    • çirkinentel
      çirkinentel
      +1 yıl

güzel bakan güzel okur mu desek :)

Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Aynen öyle diyelim ;) güzel bakan güzel görür. Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen ise hayattan lezzet alır :)

Yorumla
    • çirkinentel
      çirkinentel
      +1 yıl

senin hayatın leziz mi peki?

Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Bugünümede şükür.. şuankinden daha kötü bir durumda olabilirdim..

Yorumla
    • çirkinentel
      çirkinentel
      +1 yıl

pek memnun değilsin sanırım ama daha kötü olmadığına şükretmen güzell

Yorumla
  • morcicekler
    morcicekler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 68%
    +1 yıl

İnsan oldugunu derk eden insan iyi insandir. insan olup hayvanlik yapanlar degil. mesela insan kalp kirmayacak. kimsenin hakkini yemeyecek. saygili ve anlayisli olacak. paylasdigin guzel sozler icin tesekkurler:)

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim :)

Yorumla
    • morcicekler
      morcicekler
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • pembebio
    pembebio Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

tanımını yapsak göreceli olur şimdi bana iyi gelen başkasına gereksiz gelebilir. en iyisi şöyle diyelim,

kendisine ve çevresine zararı olmayan insan. zarardan kasıt aklına herşey gelebilir.

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Zaten size göre dedim. :) teşekkürler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

51

Cevap

• arfclk
    arfclk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

İyi bir insan kesinlikle “Ben iyiyim” demez, iyi olduğunu iddia etmez. Ben iyiyim diyen bir kimse, bu sözüyle iyi olmadığını ortaya koymuş olur.“Benim çok hatalarım, noksanlarım, kusurlarım, günahlarım, kötülüklerim vardır” demek iyi olmaya doğru bir adım atmaktır. İyi bir insan bir topluluğa, bir cemaate, meselâ içinde on bin kişi bulunan bir camiye girse, kendisini oradaki insanların rütbe itibariyle en sonuncusu, en hakiri olarak görmelidir. “Yahu, benden kötüsü de vardır, sondan birinci değil, ikinci olayım” derse, iyi olma imtihanını kaybeder. İyi insan kötülüğü iyilikle uzaklaştırmaya, izale etmeye çalışır. Kötülüğe kötülük ile mukabele etmek, iyi insanın işi ve kârı değildir. Fani dünyaya ve ondaki faniliklere yönelik kimse iyi olamaz. İyi insan, iyiliklerin yapılması, kötülüklerin giderilmesi için çalışır, aksiyon planında bir şey yapamazsa, kalbinde bunun niyetine sahip olur. İyiliği desteklemeyen, kötülüğü kösteklemeyen kişi iyi değildir. iyi insan cesaret ve şecaat sahibidir. Korkak, zelil, pısırık, yılgın kişi iyi değildir. İyi kişi zalimleri, fasıkları, gafilleri, münafıkları övmez, onlara yalakalık ve yağcılık yapmaz. Böyle şeyler iyilerin değil, kötülerin sıfatlarıdır. İyi kimse kesinlikle haram yemez, kuru ekmeğe razı olur, harama el uzatmaz. Haram olduğu kesin şekilde bilinen şeylerden başka, şüpheli şeylerden de uzak durur. İyi insan mutlak şekilde doğru ve dürüsttür. Kendisinde eğrilik, yamukluk, şakilik bulunan kimse nasıl iyi olabilir? İnsanlar hukuk önünde, insan olmak bakımından eşittirler ama, iyilerle kötüler kesinlikle eşit değildir. Bir ülkede yaşayan iyiler, kötüler kadar cesur, gözü kara, atılgan, yılmaz olmazlarsa o ülkenin geleceği çok karanlıktır. Bir ülkenin eğitimi, iyi insanlar, iyi vatandaşlar, iyi âmirler, iyi memurlar, iyi komşular, iyi patronlar, iyi çalışanlar, iyi aile reisleri, iyi evlatlar yetiştirmeye yönelik değilse o ülke batmaya mahkûmdur. Ahlâk, fazilet, davranış, görgü bakımından güzel olmayan insanlar iyi değildir.

2
    9 Yorumla
    • arfclk
      arfclk
      +1 yıl

Suratsız, kalp kıran, gönül yıkan insanlar iyi görünseler bile iyi değillerdir. İyi insan zengin de olsa kanaatli ve iktisatlı yaşar; israftan, sefahatten, lüksten, aşırı tüketimden, aşırı konfordan, gösterişten uzak durur. Bunları yapanlar kötü insanlardır. İyi insanlar, yaptıkları ibadet ve hayır hasenatla övünmezler. İyi insan günde beş vakit namazını kıldıktan başka, belli vakitlerde kırk rekât nafile namaz kılsa, yine de övünmez, yine de gururlanıp kibirlenmez. İyi insan kendi ayıp, noksan, günah ve isyanlarına bakmaktan başkalarınınkini göremez. Öfkesine hâkim olamayan kimse iyi bir insan değildir. Parayı, maddeyi, dünyayı sevmek iyiliğin değil, kötülüğün alâmetleridir. İyi insanda benlik olmaz. İyi insan, olamasa bile, hiç olmayı isteyen, hiç olmak için çalışan kimsedir. İyi insan hüzünlüdür, kendi haline, insanlığın ve dünyanın ahvaline üzülür, hüzünlenir. Vur patlasın, çal oynasın, zevk ve sefa ehli iyi görünse de iyi değildir.

Yorumla
    • arfclk
      arfclk
      +1 yıl

İyi insan çok konuşmaz, gevezelik, zevzeklik, lafazanlık iyi olmaya engeldir. İnsanların iyi dediği nice kimse gerçekte iyi değildir; kötü dediği birtakım kimseler de iyidir. İyilik veya kötülük insanların keyfine, rey’ine, hevasına, kısa akıllarına kalmış bir şey değildir. Evrensel ve transandantal ölçüleri vardır. İyi insanda fütüvvet ahlâkı bulunur. O, bir gönül eridir. İyi insanlar bilinmeyen hazinelerdir. Kendine iyi diyen, kendini öven, enaniyet sahibi, hodfüruş, benlik konusunda cerbezeli insanlardan uzak durunuz. Onların “iyilikleri” sizi çarpabilir. Bir çarparlarsa kolay kolay iflah olmazsınız. İyilik yapılmaya layık olmayan kimselere, iyilik yaparken dikkatli olunuz, çünkü onlar kendilerine iyilik yapanlara kötülük yaparlar. Böyle kişilere iyilik yapacaksanız, o iyiliğin sizden geldiğini bildirmeyecek şekilde yapınız. İyi insan, var oluşunu en büyük günah olarak kabul eder ve görür. İyi insan dünyada bir yolcu gibi yaşar.

Yorumla
    • arfclk
      arfclk
      +1 yıl

Doğar, biraz seyahat eder ve sonra ölüm kapısından başka bir âleme geçer. Dünyaya kazık çakmak isteyenler iyi insan değildirler. İyi insan makam, mevki, riyaset, şan, şöhret peşinde koşmaz. Koşanlar, iyi olmadıkları için koşarlar. İyi olmak için sadece akıl, tahsil, kültür, zekâ yetişmez. Onların önünde ve üzerinde firaset gerekir, rahmanî nur ile yolunun aydınlanması gerekir. Bir insan iyi değilse, kendine iyi demesi kötüdür; iyiyse, kendine iyi demesi yine kötüdür.

Yorumla
    • ѕєνιмℓι_кız
      ѕєνιмℓι_кız
      +1 yıl

ne kadar güzel yazmış ve tanımlamışınız sıkılmadan son cümlesine kadar okudum yazmak için cevap için değilde içindekileri döktüğünüz belli
      böyle düşünmenize çok sevindim ve tebrik ederim :)

Yorumla
    • arfclk
      arfclk
      +1 yıl

asıl ben teşekkür ederim iyi bir konu üzerinde durmussunuz bende mümkün oldugunca içimdekileri dökmeye çalıştım iyi geceler.. :)

Yorumla
    • ѕєνιмℓι_кız
      ѕєνιмℓι_кız
      +1 yıl

düşüncelerimi dillendirmişiniz gerçekten :D
      ii akşamlar
      @arfclk

Yorumla
    • arfclk
      arfclk
      +1 yıl

böyle düşünmenize sevindim o zaman ne mutlu bana demekten başka birşey söyleyemeyeceğim :)
      https://www.kizlarsoruyor.com/uye/_-iz

Yorumla
    • arfclk
      arfclk
      +1 yıl

benim etiket olmadı sanırım :) ben zaten birseyi elime yüzüme bulastırmadan yapamam :D

Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Çok teşekkürler bu güzel yorumunuz için.. üşenmeden yazdığınız için bu kadar detaylı ayrıca teşekkür edrrim.. :)

Yorumla
  • NewsNippur
    NewsNippur Takip Et
    Yoda Yaş: 55 , eic 85%
    +1 yıl

Bir kitap okumuştum adı " Sen ölünce kim ağlar " idi.
    Evet aile fertleri, yakınlarımız, eş dost arkadaşlarımız ağlar. Önemli olan tanımadığımız, bizim kararlarımızdan olumlu etkilenmiş, hayatına olumlu dokunduğumuz başka insanlar ağlarsa iyi insan sınıfında oluruz bence.
    Sen dünyaya geldiğinde herkes seni gülerek karşıladılar, öyle yaşa ki sen ölünce herkes ağlasın ama sen gülerek çık yolculuğuna..

1
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Çok teşekkürler güzel yorumunuz için.

Yorumla
    • NewsNippur
      NewsNippur
      +1 yıl

Anlamlı soru sorduğunuz ve benim yorumumu güzel bulduğunuz için asıl ben teşekkür ederim..

Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

Hak icin dogruyu yapan, zarari olacagini bilsede kendisine aksini yakistiramayan insan iyi insandir

1
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • pilav_ustu_az_kuru
    pilav_ustu_az_kuru Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Mazlum ol, zalim olma...
    Üzül de, üzen olma...
    Mahşerde hesap ağırdır;
    Ezil de, ezen olma !!!

1
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Güzel ve anlamlı bir dörtlükmüş teşekkürler :)

Yorumla
    • pilav_ustu_az_kuru
      pilav_ustu_az_kuru
      +1 yıl

Rica Ederim Mevlanaya teşekkür etmek lazım efendim ben ondan küçük bir alıntı yapmak istedim o kadar :)

Yorumla
  • fallennn
    fallennn Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 39%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

"artık iki yüzlüleri sever oldum, çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar görmeye başladım"
    Mehmet Akif

süper insanı bulmak zor :) ama insanları kırmaya korkan herkes iyidir benim gözümde. ne düşündüğü, nasıl yaşadığı falan ilgilendirmiyor beni.

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler :)

Yorumla
  • erkek-yorumluyor
    erkek-yorumluyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 56%
    +1 yıl

İyi kötü ve çirkin filimini seyret.. Sonra devamını yazarım ;-) Ama özet geçersek götüne ne kadarda tekme yesede iyilik yapmaya devam eden dünyalılarca salak olarak da görülen kişidir. Mekanı cennet olur genellikle ;-)

0
    0 Yorumla
  • tembeler
    tembeler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 53 , eic 34%
    +1 yıl

söylediği = yaptığı, övünme, konuşma, hemen hemen tüm davranışlarının kararında olan, abartı, gösteriş, yalan böbürlenme olmayan kişi. en başta yaptığım denklem kısaca...

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • ipek123krt
    ipek123krt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 38%
    +1 yıl

adaletli, dürüst, yardımsever, mantıklı düşünen, vicdanlı, eşit, empati kurabilen, isteyerek kimseyi üzmeyen, yalan söylemeyen, alçak gönüllü insan iyi insandır

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • the-yalniz
    the-yalniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı.

karsılık beklemeden... noktalara uygun yuzlerce kelıme gelebılır ama tek olan karsılık beklemeden olması

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Haklısınız teşekkürler

Yorumla
  • xoxokr
    xoxokr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Bence iyi insan, diğer kişiler ile uyumlu yaşayabilmek için kendine fayda sağlayacak şeylere sınır koyup, fedakarlık yapandır.

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Fairyday
    Fairyday Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

Merhametli , niyeti iyi insan iyi insandır :) ya tanımlamak zor aslında. 'Iyi' göreceli bir kavramdır

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • cevaprüzgardadostum
    cevaprüzgardadostum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Kendine hapsolmamış, kendi dışında ne varsa onları da kendisi olarak gören biri. İnsan kendine kötülük yapar mı?

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • 1tutam-mutluluk
    1tutam-mutluluk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

içinden kötülük geçmeyen iyi niyetli düşünen karşısındaki insanı kırmamaya çalışan gibi bir tanım getirebilirim

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
    • 1tutam-mutluluk
      1tutam-mutluluk
      +1 yıl

ne demek lafı bile olmaz :)

Yorumla
  • TırtılKızz
    TırtılKızz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Iyi insan kelimeleriyle kimseyi kırmayan kalbinden kimse için kötülük geçirmeyen kişidir yani yok denecek kadar azdır 😄😊

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu

Peki. teşeklürler :)

Yorumla
    • Beyfendi37
      Beyfendi37
      +1 yıl

İyi insanın dereceleri vardır aslında hani kalbinden kimse için kötülük geçirmeyen değilde masum insanlar için ya da karakteri düzgünler olsa daha iyi olabilir

Yorumla
  • nitelik
    nitelik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

İyi kelimesinin tanımını kaç yıldan beri tanımlamaya çalışıyorlar haberin var mı senin?
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Etik

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Hımm tanımlayamamışlarmı hala :)

Yorumla
  • -Afel
    -Afel Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Yanlışı seçmemek için uğraşan, hata yaptığında acı çeken, hakettiğinden fazlasında gözü olmayan... Kısacası vicdanının sesini duyabilen insan iyi insandır.

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Çok teşekkürler güzel yorumunuz için

Yorumla
    • -Afel
      -Afel
      +1 yıl

Rica ederim.

Yorumla
  • istihare
    istihare Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl

Allahın razı olduğu insandır. Yani dini bütün birisi kesinlikle iyi biridir.

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Haklısınız teşekkürler :)

Yorumla
  • turky
    turky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Tabiki hal ve hareketlerinden anlarim yaptikarindan gttigi yerlerden ve en önemlisi arkadaslarindan

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • kakilakuku u
    kakilakuku Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 44%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Aradiginiz kisiye şu an ulasilamiyor lutfen daha sonra tekrar sorun :)

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Peki :)

Yorumla
  • esmerayım35
    esmerayım35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 56 , eic 35%
    +1 yıl

bence ıyı ınsan kalbınde merhamet olan allah korkusu olan ınsandır

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • esmerayım35
      esmerayım35
      +1 yıl

rıca ederım

Yorumla
  • turgay006
    turgay006 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 30%
    +1 yıl

olaylar karşısında hep sakin nazik davranan gönül kırmadan çözüm üretmeye çalışan insanlar iyidir

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kimseye zararı dokunmayan insan iyi insandır bana göre. Gerçek iyi ancak özünde bellidir ve dıştan bakış yanıltıcıdır.
    Kimseye zararı dokunmayıp bir de faydası oluyorsa o insan " çok iyi" dir.

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Hım çok teşekkürler güzel yorumu için :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • mertkaşif
    mertkaşif Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

"iyi insan" dediğimiz kendimize en çok benzeyendir... Hiç kimse senden daha iyi değildir; ama sen ortaya bir şey koyamazsan, sen de hiç kimseden iyi değilsin...

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler yorum için

Yorumla
  • Kabuk3495
    Kabuk3495 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Ozetle ahlaki degerlere sahip ve bu degerleri savunabilecek cesarete sahip kisidir
    Bahsettigim ahlak islami ahlaktir bu arada sonucta pek cok ahlak var belirtmek gerek

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Haklısınız. Teşekkürler yorumunuz için

Yorumla
  • Ayzeren
    Ayzeren Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Bir Tokat'a lale bahçesini bozmayan iyidir

Sokakta her kese ayni bakan davranan
    On yargıları olmayan
    Imani itikati yerinde olan
    Kendi mutluluğundan once başkalarının mutluluğunu Düşünen

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Haklısınız teşekkürler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

''elinize başka insanlara büyük kötülükler yapma kudreti geçmediği için kendinizin "iyi" biri olduğunu zannetmeyin.'' der, michael sikkofield.

1
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Güzelmiş :) teşekkürler

Yorumla
  • Swan-Ganz
    Swan-Ganz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 82
    +1 yıl

Tanımlayamıyoruz maalesef. Belki birazını sarılınca hissetirebiliyoruz...

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

içinde allah korkusu olan ve sırf bu korku yüzünden bir çok şeyden kendini geri çeken, frenleyen ve allahın koyduğu kurallara göre yaşayan, onun dinine bağlı kalıp ibadetlerini yerine getiren insan, en iyi insandır...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gamzeli.)

Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler güzel bir yorumdu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

.) sevindim beğenmene...

Yorumla
  • neshwaffle
    neshwaffle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Düşünceli paylaşmayı seven hoşgörülü durust yardımsever insanlar iyidir

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • wwwmaii1611
    wwwmaii1611 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kötülük yapma fırsati varken iyi olani yapmaya tercih edendir

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Aynen teşekkürler

Yorumla
    • wwwmaii1611
      wwwmaii1611
      +1 yıl

Rica ederm

Yorumla
  • Beyfendi37
    Beyfendi37 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

İyi insan hor görmeyen baskasının ayıplarını sağa sola yaymayan yardımsever kişidir

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • eliffffffffffff
    eliffffffffffff Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

İnsanın değerini bilen, merhameti taşıyan, doğruları ve bir çizgisi olan iki yüzlülükten nasiplenmemiş insan..

0
    0 Yorumla
  • cizuru
    cizuru Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Karşısındakini anlamak icin özen gösteren ve onun duygularına da önem veren...

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
  • hamdi339
    hamdi339 Takip Et
    +1 yıl

kendini yanında huzurlu- mutlu ve keyifli hissediyorsan o insan iyidir.

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • kissmebeforeflight
    kissmebeforeflight Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Herşeyi eyleme dökmesine gerek yok iyi niyetli olandır

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • savaşx
    savaşx Takip Et
    +1 yıl

Iyi insan dost olabilen fedarlik yapa bilen sevdigini isnani aldtmaya vs daha fazla atlamaya kalksam uykum gelir

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • FIRAT2773
    FIRAT2773 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

saygılı terbiyeli nerede nasıl konuşacağını bilen gereksiz şakalar yapmayan insan...

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Farklı bir tespit :) teşekkürler

Yorumla
    • FIRAT2773
      FIRAT2773
      +1 yıl

eyw...

Yorumla
  • SerhatGrimmjow
    SerhatGrimmjow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Saf. Kötü değil iyi manada temiz yani 35 defa açıkladım lanet olsun

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • Robotik
    Robotik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Karsisindakini kendinden cok dusunen iyi insandir bence

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • einsteininsaçı
    einsteininsaçı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

İyi insan her zaman haklının yanında olup, yardımı ihtiyacı olan insanlara yardım eden ve yalan söylemeyen vb. insanlardır.

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Haklısınız teşekkürler

Yorumla
    • einsteininsaçı
      einsteininsaçı
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim =)

Yorumla
  • trybyte
    trybyte Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Rahmetli diye tanımlarım. Bildiğim kadarıyla hepsi öldü

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Peki :) teşekkürler

Yorumla
  • emekliogrenci
    emekliogrenci Takip Et
    +1 yıl

Kafamızdaki iyi kavramına uyan , kriterlerinbize bağlı yani,:D

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Peki bakalım :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Peygamberiini tanıyan insan iyi olmayıda öğrenir ki kimse tanımıyor bence...

0
    6 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Genelleme yapmayın bence. Teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çevrenizdeki tanıyanları sayarsan şu şu diye ya da bir toplum örneklerseniz?

Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Münakaşaya girmek istemem. Ama tanıdığım oldukça fazlasıyla iyi insanlar ve topluluklar var..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnsan kendi işine gelen davranışları sergiliyen insana iyi der kaldıki çoğuda nankördür dünya tarihide buna kanıttır hiçmi harabe görmdiniz :) bazı medeniyetler şimdiki medeniyetten gelişmiş haldeyken gazaba uğramıştır Kuran ı Kerim de açıkça yazar ve yüz yıllardır yapılan kazılarda bü yöndedir ki bu münakaşadeğil fikir alış verişidir buda sizin benim yaklaşımıma verdiğiniz ön yarıgınn kanıtıdır. :)

Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Hayır önyargım size değil. Sorduğum sorularda birileriyle atışmaya girmeyi sevmiyorum.. daha öncede çok geldi başıma ve canı sıkılan taraf ben oldum... en iyisi fikrinizi belirtin yeterli. Burası bir ders alma yeri değil. İnsanlar soru sorar görüşünü belirtir. Herkes kendince fikrini söyler..
      beni tanımadan önyargılısınız diyen sizsiniz bide. Neyse uzatmak istemiyorum..
      tekrar teşekkür ederim soruma görüş paylaştığınız için..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Fikrimi söyledim zaten dersi veren veriyor bunuda zaman değirmeni gösteriyorzaten münakaşa tartışma manasında kullanılır genelde bu kavramı ön yargı ortaya atar ki benim atışma gibi bir niyetim yoktu iyi kavramına gelince yedi milyarlık insanlık kavminde bir kaç tane iyi var diye yaradan zalimlere sonsuza dek zalim olmalarına izin vermezki kıyamet sopasını gösterir ama yaklaşımınız hoş değil yazacağını yaz çık uzatma gibi bir his veriyorsunuz neyse akıntıda boşa kürek çekilmez akıntıda yön verilir iyi günler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kaybeden birini görürsen o iyi insandır. ben hep kotu olmayı seçtim.

0
    0 Yorumla
  • diplomaligelinadayi
    diplomaligelinadayi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Bilerek kötülük yapmayan insan.

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Sairhan
    Sairhan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl

çok kazık yiyorsa o insan iyidir.

0
    4 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

İlginç :)

Yorumla
    • Sairhan
      Sairhan
      +1 yıl

ilginç değil, bilimsel gerçek. çünkü kazık yiyen insanlar saf temizdir, güvenirler severler. karşıdaki şerefsizlik yapmasa sıkı bir dost olur ama işte karşıdaki şerefsizlik yapınca olamıyor. insanlarda güven kalmayışının sebebi, güvenipte kazık yiyen insanların bir daha güvenmemesiyle olmadımı.

Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Çok haklısınız valla aynen dediğiniz gibi gerçektende.. ne diyebilirimki .

Teşekkürler yorum için

Yorumla
    • Sairhan
      Sairhan
      +1 yıl

rica ederim. ben teşekkür ederim.

Yorumla
  • Neo-Nazizm
    Neo-Nazizm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

sarışın olan kızlar iyidir ya aksdjasda

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • orknc
    orknc Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

bolca merhametlı olan ınsan ıyı ınsandır.

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • ρ-Łσηєłiηєss
    ρ-Łσηєłiηєss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Adil olan kişi iyidir

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu

Yorumla
  • venividi_
    venividi_ Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Adı lazım değil baş harfi 'ben'.

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

:) peki

Yorumla
  • angelicious
    angelicious Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Kötü olmayan. asdasfjkaslfas

0
    0 Yorumla
  • yarenbirsen
    yarenbirsen Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

iyi insan = ben- alıngalıklarım

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler ;)

Yorumla
    • yarenbirsen
      yarenbirsen
      +1 yıl

rica ederimm

Yorumla
  • jezey
    jezey Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Adam dedigin benim gibi olur

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • kınagecelim
    kınagecelim Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

durduk yere para veren insan tipi.

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • missqizemli
    missqizemli Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Merhametli
    cömert
    Saygılı
    komplexsiz

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • scare
    scare Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.

haklıya haklı haksıza haksız diyen.

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Evet. Teşekkürler

Yorumla
    • Sairhan
      Sairhan
      +1 yıl

ona cesur diyorlar sanki >

Yorumla
  • Temhemm
    Temhemm Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Hz muhammed ahlakı ne deyim daha :)

1
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler ;)

Yorumla
  • UnhappyKing
    UnhappyKing Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.

Zararı sadece kendine olan.

1
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • tevbe-ettim
    tevbe-ettim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

iyilik hakkında bilğinne kadarsa o kadar iyisin

0
    2 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • tevbe-ettim
      tevbe-ettim
      +1 yıl

rıca eerim

Yorumla
  • garenn
    garenn Takip Et
    +1 yıl

iyi insan olarak tanımlarım :D

0
    1 Yorumla
    • zümrüdüankakuşu
      zümrüdüankakuşu
      +1 yıl

Yorumla
  • Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İyi insanı nasıl tanımlarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Siz , iyi bir insanı nasıl tanımlarsınız? 10 cevap verildi
İyi insanı nasıl tarif edersiniz? 5 cevap verildi
İyi insan tanımınız nedir? 13 cevap verildi
İyi insanın tanımı nedir sizce? 32 cevap verildi
Sizin için iyi insanın tanımı nedir? 22 cevap verildi
Size göre iyi insanın tanım nedir? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çay sevmeyen erkekten olur mu?
  • Bir insanın enerjisi size daha ilk dakikadan iyi ya da kötü gelebilir mi?
  • Sevgiliniz/Eşiniz KS hesabınızı silmenizi istese, siler miydiniz?
  • Sabah kahvaltısını evde mi yaparsınız, yoksa dışarıda mı?
  • Hiç sevdiğiniz birini kaybettiniz mi?
  • Kalın şiş örgüsü sever misiniz, pofuduk örgü modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Herkesin çok severek yediği ama sizin hiç sevmediğiniz o yemek hangisi?
  • Erkekler de orgu örebilir mi, orgu örmek neden hep kadınlarla özdeşleşmiş durumda?
  • Büyük market zincirlerine de gıda fiyatları için denetim kayyumu atanabilir mi?
  • Senin için biten bir daha başlar mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨