Kimseye konuşamıyorum içime atıyroum patlamaktan korkuyorum tekrar eskiye döndüm daha demin yüzümü yıkarken çektiğim çile başımın ağrısı uykuda zorlanmam bunaldım bugün böyle tek huzur bulduğum an herhalde 21 yıllık anneannemin saçımı örmesi ve kendi istedi örmeyi herkes sordu öreyimmi diye istemedim ama anneannem ben öreyim kızım dedi belkide kuzenler arasında ilk bneim örmüştür saçımı ve kıyıp çözemiyorum saçımı ve ben saçımın toplu olmasından aşırı rahatsız olan biriyim...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapcak bişey yok
Evet :)
Mutlusun 🙂
Öyle gösteriyorum :)
Atma içine anlat ne derdin varsa dinleyelim
Neyi anlatayım artık ki o kadar kafam karma çorman ki
Bilmiyorum çok zorlanıyorum
Zorlanma neden kendine bu kadar yükleniyorsun. Biraz mutlu olmayı dene yıpratma kendini
Mutlu olmak ne ki bunun cevabı var mı ailemle olan mutluluğum zaten arşa çıktı küçüklüğümden beri bu sıradan artık ama yinede çok şükür o ayrı ama mutluluk ne sevgili, arkadaş, gezmek, yalnızlık, sessizlik, kalabalık, müzik, resim bunlar ve daha fazlası herşeyi denedim ama bir tane bile böyle mutluluk göremiyorum hissedemiyorum sessizce bakıyorum sadece ve yaşantım korkularım düşüncelerim eziyetlerim ne halt yiyeceğimi inan bilmiyorum
Eee demek sana yeni heyecanlar lazım
Yeni heyecan ne olabilir
Yapmadığın şeyleri yap denemediğin şeyler heyecan zevk alacağın yeni hobiler edin
Yok varsa fikrin söyle lütfen
Fikir çok ama sen ne yapmak istiyorsun ben seni tanımıyorum sonuçta sen kendini daha iyi tanıyorsun. D. m knslm bunları. Sen önce kendine bir yol çizmelisin sonra onu uygulamalısın
Ohooo çok iş ben geriliyorum öyle
Zamanim var yani istersen tabiki dinlerim
Şimdi ben seçmece mi yapmalıyım yorum yapanlardan herkese yoksa tek tek anlatmalımıyım herkese bir şeyler mi demeliyim e bne hiçbirinizi tanımıyorum ya seçmediğim daha iyi yorum yaparsa ya doğruyu seçersem bilmiyorum off buna bile Bi çözümüm yok
Kasma biliyosun nereye gelecegini vaktim var
Nereye gelicem bilmiyorum?
Mesaj kutusu
Oraya gelmiyorum teşekkür ederim
Sen bilirsin
Teşekkür ederim : )
Bende seni anlayabilecek durumdayim ondan gelmeni istedim
Bu kadar takma kafana
Keşke:)
Konuşalım istersen
Konuşacak bir şey kalmadı ki yazmaya şeyim kalmadı bunun yorumlarından birine bişeyler geveledim gibi istersen okuyabilirisn
Okumayım konuşalım
Ne konuşalım
Normal sohbet ederiz yaz takip
Mesela örnek alayım
Neler yapıyorsun vb ne yapmak istiyorsun
Hiçlikteyim desem
Aklıma bişey gelmiyor
Okuyon mu çalışıyon mu
Okuyorum ama staj görüyorum
Ne okuyorsun üniversite mi
Evt
Bölüm ne okuyorsun 4 yıllık öı
2 yıllık ama gizliyim biraz bilerek herşeyi ortaya dökmek istemiyorum kişisel şeyleri bilgisayar programcılığı okuyorum
Anladım benim alana yakınmış takip konuşalım
Dm den konuşmak istemiyorum
Senin alan ne
Elektrik elektronik haberleşme
Çok güzel işin rast gitsin
Saol gitmiyor maalesef
Umarım en kısa sürede düzelir
Düzelmez maalesef
Bunu bilemezsin neler neler çözülüyor nelere derman bulunuyor benim meselede böyle aslında ama biz sabırsızız
Zorluklara gelemiyoruz
Çok sabrediyorum ben çok zor yollardan geçtim geliyorum kendi çabamla bi yerlere geldim
Şüphesizki Allah sabredenlerle beraberdir
Biliyorum her gece dualarla yatıyorum
Çok uğraşıyorum
Sen misin
Takip atan
Hayıe
Ok başkasıymış ztn
Umarım düzelir
Umarım saol
Nolduki nedir sorun
Onu bende bilmiyorum hiçbir şey yok ama birçok şey var
Yaş kaç? İstek at konuşalım ben konuşacak cok konu bulurum emin ol
21
TM istek at konuşalım korkma dert vs hep sormam söz
Bilmiyorum mesajda rahat olamam flörtüm var gibi net bişey yok o beni umursamıyor bile ama yinede ona haksızlık olmasın ne olur ne olmaz Dmden konuşmayayım
Ya ben de flört konusunu sadece konuşurum söz bişey demicem başka gel diyorum hadi
Zaten gizlisin durumu anlatirsin
Ama onun yerinde olsam empati. Yapıyorum ilerde sevgili olsak ve biz. Flört ken böyle Bi uygulamada soru sorsa tavsiyeler alsa bişey demem sorun etmem ama dm ye falan geçerse o başka Bi boyut haksızlık edemem özür dilerim sen ister başkasına deli gibi aşık ol ister evli ol fark etmez bu mevsu
Hm anladım sadece onu anlat dicektim. durumh ki bu kişi seni sevmiyorda olabilir
Olsun sevmesin hatta hiç sevgili olmayalım hatta bende onu sevmiyorum şu an sadece sohbet ediyoruz evet ama gene saygı bu bana göre
TM sen bilirsin o zaman bu sitede gezme kızar sana
Biliyorum sen kötü anlamda konuşmak istemezsen de bu böyle ama bana göre o yüzden kusura bakma lütfen
Kızamaz öyle Bi hakkı yok ben edebim ve adabımla hareket ediyorum
Ona göre değil kendime saygım göre hareket ediyorum bu büyük bir farktır
Sen bilin
Teşekkür ederim iyi geceler : )
Konulalım
Ne anlatacağımı bile bilmiyorum ki
Olsun
şu göz olayını halletsem bir tık toparlarım aslında