Bu nedir ya yok trip atanı yok ilk adımı bekleyeni hepsi bir prenses olmuş şu erkekler kadar prenses olamadım hayatta. Trip zaten çekilmiyor erkeğinki üffff.. Adam gibi adamlara hasret kaldık…
Kadınlar, kadın olmayı bilse. Son zamanda kadınlar magandalıkta erkekleri geçti.
Bir de eşitlik diyen ama her türlü pozitif ayrımcılığı isteyen kadınlar var çoğunlukla yersiz eleştirip kalıplara sokuyorlar
Trip, (küçük. büyük) yapılan bir saygısızlığa verilen tepki ise bunun kadını erkeği yok. Kadın istiyor ki istediğini yapsın erkek bir şey yok gibi devam etsin.
kadınlar çoğunlukla sevmezler aslında kendilerine sunulan durumu severler. Samimiyetleri yoktur. sunulan durum üzere tiyatro yapar ve kişiyi nasıl kabullenmesi gerektiğinin hesabına başlarlar. Sürekli test eder.
erkeklerin farkındalığı artmıştır. Uğraşmaya değer görmüyorlardır.
Saygının bir cinsiyeti yoktur. Haliyle herkes bunu bekler. Göremeyeceğini düşünüyorsa da uğraşmaz.
hakaret etmen çok yersiz. Bu da benden trip olsun.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet erkeklerden daha maganda kadınlar da var ama bence erkeklerin prensesliği farklı bir durum. Saygısızlığa tabiki tepki verilmeli ama insan neyden rahatsız oluyorsa trip atarak değil düzgünce kendini ifade ederek yapmalı bunu. İstekler kadın ve erkek için de makulse gerçekleştirmeli. İnsan insandır kadın erkek farketmez kalıplara sokulmamalılar erkek ortada bir sorun varken erkeğin hiçbir şey olmamış gibi davranması gerçekten sinir bozucu. Kimse kimseyi kabullenmek zorunda değil sen samimiyetsiz kadınları seçtiysen o senin sorunun herkesi aynı kefeye koymamak lazım. Test yapma konusu da bunu her insan zaman zaman yapmaz hoş gerçi yapmaya gerek yok insan yapmasa hayat test eder zaten ki bu daha doğal ve gerçekçidir ama test dediğin şeyi çoğu erkek de yapıyor ve evet çok iticiler. Erkeklerin farkındalığı artmış veya artmamış diye genel bir cümle kuramam çünkü benim gördüklerim senin saydığın gibi kıymet bilmeyen sürekli kendilerine köpek çeken anlayışsız kadınları başlarının tacı yapmış ve gerçekten kendilerine değer veren kadınlara olabildiğince bencil davranıp onları manipüle etmekten zevk alan adamlar ama karşıma sürekli bunların çıkması da benim sorunum gerçekten olgun erkeklerin de olduğu inancımı henüz kaybetmedim. Evet saygı en önemli kriterlerdendir görmüyorsa bırakıp gitmeyi bilmek lazım. Hakaret ettiğimi düşünmüyorum bahsettiğim tipler gerçekten tam bir prenses. Nasıl bir karakterin olduğunu bilmiyorum ama böyleysen sen de prensessin kusura bakma bu kadar açık oluyorum diye sen de bana maganda diyeceksen ki magandalığın karşılığı kesinlikle bu değil senin için maganda oluyum hadi 😅
Aynen öyle ya zaten artık askere bile gitmiyorlar elleri silah da tutmaz yatakta bile prensesler bunlar patates çuvalı gibi yatsın kadın yapsın erkeği de boşaltsın gerçekten adam gibi adamlara hasret kaldık. Atalarımız bunları görse kahrından ölürdü atalarımız ok atarken bunlar trip atar.
Gurursuz ve yâvşak olmayan erkeğin adı prenses olduysa, gururla taşırız yavrum. Adımı da sen atacaksın, triplerime de katlanacaksın, pahalı hediyeler de alacaksın. İşine gelirse
Yok bunlarınki farklı bir şey ya insan niye trip atar onu geç erkek neden atar ne değişikler ya bence tamamen karakter ve olgunlukla ilgili şahsen ben istedikleri kadar şımartsınlar istesem de öyle tavırlar sergileyememem
Erkeğin trip atması çok çocukça. O konuda haklısın. Bende trip atan erkek görünce 10 metre mesafe koyuyorum hdhdhhd. Erkek dediğin ağır olur ilişkiyi sırtlanır olgun düşünür
Cevap gelmiyorsa şimdi biraz sapık gibi hissedilebilir o hissiyatı vermemek için silmek gerekiyor
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Niye? Sapıkça bir cümle mi yazıyorsun? Yazdığın cümlenin arkasında duramıyor musun? Sen normal bir cümle kurduysan bundan eminsen karşıdaki sapıklık olarak algılıyorsa karşıdakinde sıkıntı vardır