Teşekkür ederim cevabın için ama mesele dış görünüşten ziyade enerjiydi aslında bunların o nazik, eğlenceli, tatlı, meraklı enerjilerinden bahsediyorum. Mesela o tatlı sesleri, buna nasıl sahip olurum?
@üyekunes Mağarada yaşasam foto atmanı isterim. Yaşadığımız ortam belli. Kaldı ki soru soran kişi olmadığına rağmen sen kendi çapında gecenin bu saatinde bu cevaba fena alınmışsın. Çok kolaysın
Mesele kemik yapısı veya cilt rengi değil, benim söz etmek istediğim ırk veya dış görünüş değildi ama erkekler nedense hep bunun üzerinden anlamış. Ayrıca klasik tc kızı ne demek? Muhtemelen tc kızlarıyla birlikte olacak, evlenecek bir tc erkeği olacaksın. Bizim ülkemizin kızlarını aşağılamak hoşuna mı gidiyor? Ben asla kendi ülkemin erkeklerini aşağılamam çünkü yakışıklı olanlar var ama bil isterim, koreli erkekleri, iskandinav, rus erkeklerini daha çok beğenen büyük bir kitle var. Ha dediklerine şu açıdan katılıyorum, tüm türkleri bir kenara koyarak diyorum, ben çirkin miyim, evet. Ama mesele daha çok enerji ve zihniyetti, yoksa bu kızlar gibi olmak için estetik yaptırmam gerekirdi. Şimdi sen ülkemin kadınlarını aşağılayarak bir yere vardığını zannediyorsan, kendini üstün ırk mı zannediyorsun hem aşağılayıp hem de kendini ayrı kefede görerek. Asıl komedi sensin.
En İyi Cevaplar