Kişilik & Karakter Hayatta en pişman olduğun şey neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pişman olduğun neler var Güncellemeler+1 yıl Gncl Hayatta en pişman olduğun şey neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Doğmak oldu sadece 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaparsam pişman olurum dediğim. Yapmadiklarim için pişmanım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende yapmadığım şeyler var Yorumla cakir2607 +1 yıl İnsan yapsaydım diyor değil mi bazen Yorumla Soran +1 yıl Neyi ama Yorumla cakir2607 +1 yıl Yapmayıp pişman olduğum herşeyi Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Hiçbir şey hata yaptım arkama bakmadan yürüyorum hatalara takılı kalmıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke rahat olabilsek Yorumla delidayı0234 +1 yıl Kafana taktıgın şeyler olduğunda kesinlikle başarılı olmazsın bir adım dahi ilerleme kaydetemesin Yorumla
FortMinor12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çok şey varda özel hayatim oldugu için paylaşmam doğru olmaz 0 0 Yorumla
_Make_love_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Galiba bu siteye üye olmak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niyeki Yorumla _Make_love_ +1 yıl Yani bir yararını gormedim aksine bir sürü zarari oldu bana Yorumla Soran +1 yıl Zararları ne Yorumla _Make_love_ +1 yıl Uzun hikaye desem Yorumla
xxsenaxxz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl İnsanlara fazla değer vermek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadece ona değer vermek* Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İkinci şansı vermeyecektim 0 0 Yorumla
Diego_888373 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevmek sanırım. Keşke sevmeseydim onu 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Gençliğimi hep eve kapalı geçirdiğim için pişmanım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl pişmanlığım yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vardir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pişmanlık dediğin şeylerden ders alıyorsun ve bunlar elmas değerindedir yaşadığım sürece pişmanlık dediğin şeyler karşına çıkacak ya hata yapıp gelişeceksin ya da susup saklanacaksın gerçek pişmanlık budur Yorumla
woow_naber Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yaptıklarıma çok pişmanım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nelere Yorumla woow_naber +1 yıl Söyleyemem 😭😭 Yorumla
İmparator01 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yokk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vardir Yorumla İmparator01 +1 yıl Ben degilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Doğmak oldu sadece
Yaparsam pişman olurum dediğim. Yapmadiklarim için pişmanım
Bende yapmadığım şeyler var
İnsan yapsaydım diyor değil mi bazen
Neyi ama
Yapmayıp pişman olduğum herşeyi
Hiçbir şey hata yaptım arkama bakmadan yürüyorum hatalara takılı kalmıyorum
Keşke rahat olabilsek
Kafana taktıgın şeyler olduğunda kesinlikle başarılı olmazsın bir adım dahi ilerleme kaydetemesin
Çok şey varda özel hayatim oldugu için paylaşmam doğru olmaz
Galiba bu siteye üye olmak
Niyeki
Yani bir yararını gormedim aksine bir sürü zarari oldu bana
Zararları ne
Uzun hikaye desem
İnsanlara fazla değer vermek
Sadece ona değer vermek*
İkinci şansı vermeyecektim
Sevmek sanırım. Keşke sevmeseydim onu
İnsanları bazen ciddiye almak
Gençliğimi hep eve kapalı geçirdiğim için pişmanım
pişmanlığım yok
Vardir
pişmanlık dediğin şeylerden ders alıyorsun ve bunlar elmas değerindedir yaşadığım sürece pişmanlık dediğin şeyler karşına çıkacak ya hata yapıp gelişeceksin ya da susup saklanacaksın gerçek pişmanlık budur
Yaptıklarıma çok pişmanım
Nelere
Söyleyemem 😭😭
Yokk
Vardir
Ben degilim
Yok pişmnalik