Niye hep ezik gibi hissediyorum?

Sürekli küçümseniyorum gibi hissediyorum. Yurtdısında doğdum ve yaşıyorum. Annem babamı türkiyeden getirdi diye babam daha çalışamadığı için full çalışıyordu günde 12 saat falan oluyordu. Ablam ve bana hep diyorlardı ki annen çalışıyor ne temizlik ne yemek yapmasını bilmiyorsunuz tabi siz. Daha o zamanlar annem çalısıyor diye biz ev işlerine bakıyorduk anlam veremiyordum o lafa yanlış mı yapıyorum ki diye. Kuzenlerim anneme yemek yapamıyorsun diyorlardı şakasına ama ben gerçekten kırılıyordum. Tişört giyiyordum bana laf ediliyordu uzun kollu uzun giyin poponu örtsün ne o öyle diye. Ailem muhafazakar biraz çoğu kapalı ama ben tesettüre girmedim daha. 16-17 yaşımda ben tişört giymeyi bıraktım dışarda. şu an 25 yaşındayım. Kuzenlerim evlendikleri çoğu zaman yemek yapmıyor ütüyü bayramdan bayrama yapıyorlar. Halamlara gidince sanki ben gelinmişim gibi hep ben ayaktayım ben topluyorum ablamla. Diğer kuzenim nişanlandı. Onun nişanlısı da açık bugün baktim tişörtlü bide pantolonuna sokmuş her yeri belli. Bana o zamanlar o kadar kızıyorlardı karışıyorlardı. Kalbim gercekten kırık neden bende o kadar karıştılar şimdi kendileri laf etmiyorlar. Benim en ufak kusurumu yüzüme vuruyorlardı. Hem aşırı sinirliyim ve gerçekten kırgınım. şu an hala ilk hatamda bana laf ediliyor. Halamda geçen iftara davetliydik gelinleri çocuklarıni bahane ettiler (çocuklar 3 ve 5) ve salonda sohbet edip gülüşüyorlardı. Ben de namaz kıldılar sanıyordum işi bitirdim tek çay koyulcaktı namazımı kılıp yaparım dedi. Yengem de peşimden geldi bende namaz kılayım bari diye. Kuzenim zaten geldi bulaşıkları yıkarkene "senin yerinde olsam yapmazdım yengenler dışarda laklak çalıyor" dedi. Ben de bazen iş yapmayayım diyorum ama sonra onlar yorgundur çocuk bakıyorlar oruç tutuyorlar diyorum ama ben de işe gidiyorum sahurdan sonra hep ayaktaydım ramazan boyunca. Nasıl bu eziklikten kurtulabilirim? İş yapmam sorun değil ama biri bende kusur aramasından gerçekten çok sıkıldım ve yoruldum

Niye hep ezik gibi hissediyorum?