Kişilik & Karakter konusunda 204,4b cevap paylaştı.
Özlediğim kimse yok. ama zaten ben sadece değerimi bilen insanı özlerim değerimi bilmeyen samimiyetsiz insanın da hayatımda yeri olmaz.. ya da beni umursamayan insanın.. zaten gerçekten değer veren insan da sevdiğini unutmaz hep yanında olur..
Üzülmüyorum diyen bence insan olamaz ya da çok kırılmıştır kan pompalayan organı olan kalp belki de artık inhibe olmuş olabilir.
Ben çok üzülüyorum belli etmem ama içim içimi yer öyle kalır orası önceden çiçek bahçesine cevirdigim gönlüm bu hemen bitişlere alışamaz bir anda zifiri karanlığa hapsolamaz korkar alismaya çalışır ya alışır ya da solar yaprağını toprağına döker. Belki tohum ekince mutlu olamadık, yaprak dökünce başkalarını mutlu ederiz.
Alttaki açıklama okumak bile istemedim çok zoruma gider be, Allah kimseye yaşatmasın.
Yasayana sorsan der ki verem olsam ama bu kalbi kanser olmasam der..
Umurumda olmaz ki, unutamayan değil unutulmayan olurum. Ben başka yollardayken onun içi yanar. Kimse vazgeçilmez değil, bir gecede vazgeçerim şoka girer.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Özlemeye değer biriyse özlerim zaten. Bunun dışında beni unutacak kadar samimiyetsiz bir iletişimiz varsa neden özlem duyacak kadar ezik durumda olayım ki.
Yalan yok. Bir süre yakar kavurur hatta. Fakat hayat bir şekilde devam ediyor. İnsanın hayatına birileri girip birileri çıkıyor. Buna takılı kalarak da yaşanmaz diye düşünüyorum.
Niye yanayım sonuçta dünyadaki tek kadın ben değilim tek adam o değil ayrıca ben terazi burcuyum benim tepem atarsa o beni unutmaya çalışana kadar ben zaten 100 tane eskitirim sıkıntı yok. He ayrıca beni hatırla demem kimseye çünkü unutamaz zaten :))