Güncellemeler
+1 yıl
Altı üstü bir soru sordum gelip tipimle alay edenler var herkes güzel olacak yakışıklı olacak diye bir kaide mi var ben kendimle barışırım sıkıntı yok sizi engeller geçerim sonra rahatsız ettiyse görmezden gelirsiniz bu kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çocuksu ergence olanlar
İkisi içinde aldatan belirsiz bırakan ve sadakatsiz insanlar
Ama neden ise en çok tercih edilenlerde onlar oluyor ya neyse
Onu bende anlamıyorum gerçekten ya
O zaman yapan mı kötü yapmayan mı 🤷♂️ en derin soru bu🤔
Yapan kötü bildiğimiz yoldan ayrılmayalım
Benim bir şey yaptığım yok evde oturup kitap okuyorum yemek yapıp bulaşık yıkıyorum dışarıda kimin ne yaptığından bana ne! Doğduğum gün herkese mutluluk bana mutsuzluk düşmüş hadi iyi günler
Ben sana kötü bir şey demedim ki zaten 🙃
Ben de sizi bana kötü bir şey dediniz demedim sadece az önce densiz biri tipimle alay eden bir yorum yaptı belki ona biraz canım sıkıldı ondandır sanki ben yakışıklı olduğumu iddia etmişim gibi
O değil de şu telefonu elime aldım can sıkıntısından her yerde siz varsınız 😒
Erkeklerde sorusuna gelirsek bence gereksiz yere kıskançlıkları kız içinde geçerli aslında ve kısıtlamak
Şu kısıtlama kısmını anlamıyorum. Herkes tanıştığında birbirinin ne olduğunu görmüyor mu sonradan birini değiştirmeye kalkmak kısıtlamak neden kendine göre uygun gördüğün birini neden bulmasını da sonra birini değiştirmeye çalışır kısıtlamaya çalışır özgürlüğünün elinden almaya kalkan ve mutsuz edersin. Ama şöyle bir gerçek de var bir kadın bir erkeğin yanında o kadar rahat olamaz erkeklik kavramını aykırı haksız bulabilirsiniz ben mağara adamıyım teşekkür ederim
Göbek göğüs açık gezmeleri cinsel organ arasina kacacak dar pantolon
yaşa
Liste uzaaar gider
Kızlar için değil mi