Kişilik & Karakter Yaptığınız ilginç davranışlar var mı? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mesela metronun ilk vagonu çıkışa daha yakın diye hep ilk trene binerim bu tarz şeyler hayat kolaylaştırıcı pratik davranışlar Güncellemeler+1 yıl Tek sorunlu benmişim arkadaşlar teşekkkürler Yaptığınız ilginç davranışlar var mı? Cevapla Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayır ilginç. davranışım yok 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Detayda belirttiğin özelliklere bende sahibim :d metroda hep aynı yere en öne ilk vagona binerim :d 0 3 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Cidden mi sen nerde yaşıyodun Yorumla MrKuzey +1 yıl Bursa Yorumla aloneenolaa +1 yıl He tamam Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Toplu taşımalar da asla yabancı birinin oturup kalktığı yere oturamıyorum içim dışıma çıkar gerekirse 1 saat ayakta giderim yine de oturmam. 0 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Vay be Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de aksine kaçıracak olacağımı bilsem bile hep en sona gider binerim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. öyle ilginç davranışlar yok 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Görüntüsünü begenmedigim birşeyi asla yemem 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Oturacağım yeri mutlaka elimle silerim 0 0 Yorumla
black_knight_ Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 645 cevap paylaştı. Önemli bir işten önce soğuk duş alırım 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Birisifisun Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Varr 0 2 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Mesela? Yorumla Birisifisun +1 yıl Bende kalsın ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ilginç. davranışım yok
Detayda belirttiğin özelliklere bende sahibim :d metroda hep aynı yere en öne ilk vagona binerim :d
Cidden mi sen nerde yaşıyodun
Bursa
He tamam
Toplu taşımalar da asla yabancı birinin oturup kalktığı yere oturamıyorum içim dışıma çıkar gerekirse 1 saat ayakta giderim yine de oturmam.
Vay be
Ben de aksine kaçıracak olacağımı bilsem bile hep en sona gider binerim
Kendim başlı başına ilgincim
öyle ilginç davranışlar yok
Görüntüsünü begenmedigim birşeyi asla yemem
Oturacağım yeri mutlaka elimle silerim
Önemli bir işten önce soğuk duş alırım
Hayır yok
Varr
Mesela?
Bende kalsın ☺️
Olmaz mı bea.