Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Bana göre öyle bir özelliğim yok ama iyi niyetim olabilir.. çünkü genellikle bir insana güvendiğim zaman tam güvenirim.. onda kötü niyet aramam ama herkesin kendim gibi olmadığı aklıma geç geliyor.. ya da kötü biri olduğunu düşünmek istemiyorum. ama kötü biri çıkıyor elinde sonunda
İyi niyetim ama kendimi ezdirmiyorum artık :D eski ben değilim ve insanlar tarafından bazen yanlış anlaşılmak olabilir :D ama izlediğiim bir videoda şunu demişti bazen insanlara ne kadar iyi davranırsan davran beğenmezler ve suistimal edilirsin bu yüzden kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin huzurum bozulmasın diye bastırdığın duygular gün gelir pişman olduğun duygulara dönüşür keşke cevap verseydim her şey geçiciymiş dersin ne olursa olsun bir insanın önceliğii kendi olmalı güzel görmek isteyen her türlü güzel görür güzel görmek istenmeyene ne kadar uğraş versen boş sevgiler
Haksızlığa karşı gelemiyorum. Yani karşımda kim olursa olsun birisine bana haksızlık yapıyorsa nevrim dönüyor. Sadece bana karşı yapmasına gerek yok tabi. Ortada cidden bir haksız durum varsa. O haksızlığa uğrayan kişinin her zaman yanında oluyorum. Genel olarak agresif bir havam var. Birisi bana sesini yükselttiği zaman kendimi kaybetme potansiyelim oldukça yüksek. Kendimi frenleme konusunda birazcık zorlanıyorum.
Hayır diyemedigim için aşırı flörtözlük oluşuyor bende.. Zaten flört etmeyi seviyorum, ama bazen istemediğim kişilerle bile olay hiç istemeye istemeye flörtleşmeye evriliyor.. En nefreti ettiğim özelliğim..
Bazen fevri olabiliyorum, bu özelliğimi azaltsam da yine fevri oluyorum, neden esir oluyorum ki bazen fevriliğime, neden bunu yaptım, yapmaya lüzum gördüm, ne lüzum vardı, sen düşünmeden hareket ederken başına bunlar gelir, esir olmasan öfkene düşünüp duruyorum, evvelden daha da fevriydim, bazen tutuyor işte fevriliğim, kimi zaman oluyor ki düşünmeden hareket ediyorum, bazı hususlarda takıntılı yönüm ağır basıyor ondan, sonra daha çok düşünüyorum düşünmeden hareket ettiklerimi.
Bana yapılan yanlışı ya da denilen beni üzmüş bi sözü beynimden silemiyorum o kişiyi direkt siliyorum ve sonra yalnız kalıyorum oysa biraz esnek biraz sakin biraz anlayışlı olsam