Hayatımı Kendi Ellerimle Mahvettim?

Öncelikle lütfen yargilamayin. Bu sene üniversiteye geçtim başka bir şehir öğrenci evi vs. İlk başlarda cluplere gitmeye basladik uzun ilişkim bu yüzden bitti daha sonra bu clupler her gün haline geldi her türlü zararlı alışkanlık başladı etrafımızdaki insanlar haberlerde görünce e tipinden belliymiş bunun diyebileceğimiz insanlardan oluşmaya başladı her cesit sıkıntı insan var. Herkesin bakış açısı çok farklı geçenlerde birinden hoslaniyodum o da benden yattık ama şimdi başka bir arkadaşımla birbirlerine yuruyolarmis ve herkes gayet normal bir sey diye bakiyo ama ben kafayı yiyorum bunun nesi normal olabilir dünyada erkek mi kalmadı da benim takıldığım kişiyi buldu diye. Borçlarım boyumu aştı okula gitmiyorum o yüzden calisiyorum günde 12 saat iş gece de bu bahsettiğim şeyler 0 uyku. Eskiden hiç böyle bir insan değildim hayatımın su 7 ayda nerelere geldiğine inanamıyorum ama ne istediğimi napicagimi da bilmiyorum 1 hafta sonrası için bile planım yok geleceği dusunemiyorum bile. Önceden de çok akıllı bi insan değildim hep depresyon yüzünden ilaçlar kullanırdım ama bu hayat iyice beni tüketti nasıl toparlanacagimi bilmiyorum ve her şeyi çok kafaya takiyorum allah askina bana bi çıkış yolu gosterin

Hayatımı Kendi Ellerimle Mahvettim?