Nelerden özgürleştirdin kendini hangi duyguların seni ele geçirmiyor artık hiç düşündün mü? -Kin tutma duygumdan özgürleştim. -Toksik insanlara tahammül etmeye bıraktım. -Umutsuzluk hissinden özgürleştim. Ve asla diyerek büyük konuşmamayı kendime ilke edindim. Peki ya siz?
Ekonomik anlamda hissedemedim bir türlü lanet olsun geldiğim şu devire bak herkes zamanında özgürleşti benim gibi genç jenerasyon kolay kolay elde edemeyecek bu özgürlüğü
Zamanında ev araba alanlara yansımadı bir genç olarak ilk defa yaşlı olmak istedim yaşlılar genç olmayı ister ama bir genç yaşlanmak ister mi düşün o derece kafayı sıyırdık 😂
Haklısınız vallahi ne diyeyim 😅 acaba yaşlılara sorsak sahip oldukları karşısında gençliğimizi versek kabul ederler mi birde o pencereden bakalım 🤔 olur inşallah karamsarlığa kapılmayın hayat uzun daha durun bakalım daha kötü olmayalım da 😅
Tam olarak değil. Özgürlük tanımım zaman zaman değişiyor ve her bir tanım da hissettiğimle uyumlu olmuyor açıkçası. Bağlayıcı sebeplerim yok sadece fazlasıyla sorumluluklarım var ve bunların ağırlığı bazen beni zorlayabiliyor.