Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel soru.
Kendimle olan savaşın sonuna yaklaştım galip gelmek üzereyim. Yalnız savaşmanın verdiği bir yorgunluk ve bezginlik söz konusu.12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzel soru :)
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 16,7b cevap paylaştı. İçsel sorgulamalarım devam ediyor ama kendimle savaşma kısmını geride bıraktım. Anlaşmalı devam ediyoruz hayata.
10 Yorumla- 6 ay
Hiçbir aşamasında değilim, kendimle savaş halinde de değilim çünkü ben bu savaşta galip geldiğime inanıyorum.
22 Yorumla- 6 ay
Teşekkürler 🙏🏻🍀
- u6 ay
Ben kendimle savaşmam..
00 Yorumla Ben o savaşı çoktan kazandım. Artık barışım kendimle ama yine yükselirse öncekilerden de çok büyük kılıç saplarım. Ben ben bile olsam kendime karşı acomam yoktur, barış için savaşırım. Bu nefsi öldürmeye gayret içmişim
10 Yorumla- m6 ay
Kendimle savaşmam zaten insan kendisine hep kayb eder diye düşünüyorum, sakince oturup sorunlarımı bir yere yazarak cözümlerini bulmaya nerede ne yanlış yaptim diye düşünürüm
10 Yorumla - 6 ay
Yükselme devrini geçtim, duraklama dönemini yaşıyorum. Henüz kazanmış değilim, kazanacak mıyım bilmiyorum.
Ne olursa olsun, mücadele etmeye devam ediyorum.
10 Yorumla Hala savaşma aşamasındayım ama galip gelmeye başlıyorum.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)6 ay
Nasıl bir strateji izleyeceğimi bilmiyorum savaşı hala anlayamadım çok karmaşık
10 Yorumla - 6 ay
Etrafımdakiler yüzünden kendimi kötü hissettirdiğim aşamadayım, atlatamadım hala
10 Yorumla - 6 ay
Duraklama Dönemi :)
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. çok çok başında hiçbir aşamada değilim
10 Yorumla- 6 ay
Savaş bitti.. hayatı yaşama aşamasındayım.
10 Yorumla - s6 ay
Kendimle bi savaşım yok
00 Yorumla savaş filan yok saldim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Kaybediyorum
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Öldürme aşaması
01 Yorumla- Gizli Üye(18-24)6 ay
Daha en başta
10 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar