Bazılarının sevmesine gerek yok ta kendisi çünkü ahsh
Kimseyi sallamadığım halde hala kendi kendilerine çalıp oynayanlar olduğunu görmek çok sağlam sapladığımın göstergesi, yavaş inle komşular uyanacak güzellik 😏😜
Hey, bırak havlasın o köpekler anca Mamaları bende, dilleri çıkar acıkınca Çöplükleri yanar ben bombamı bı bı bı bı bırakınca Yorkshire terrier için Dogo Sago sakınca Ağırlığımı koyduğumda terazin kırılır (yeah) Toksinim ağzının suyuna yayılır (yo) Sago ok kurbağası, ona dokunanı yatırır (ya) Sözü sarı akrep olur iğneyi batırır (ya) Dirayet isteyen oyunda bol ahmak Zekânın gerisinde voltalar atmak da ne iş? Dilindeki tozu süpür, evet Hip Hop özgür (aha) Ama fazla özgürlükten kalp ölür.. 🚬😎
O kadar çok yılan var ki böyle çatal dilli çatal dilli kendi uzanamayınca ciğere mundar diyen o kadar çok var ki öyle konuşurlar ki hele bu KS ortamında bakıyorum görüyorum da anca incir çekirdeği işleri hepsini toplasan bir incir etmez
İnsan kılığında gezenlere bakıyorum da, işlerine gelmeyenlere laf çakmaktan ağızları çekiçe dönmüş. İbretle izliyoruz. Hızlı sevene, hızla dönekleşene güvenmek kadar intihar bir hata yoktur. Şu an gözleri beş kat irileşmiş hâlde bu soruda gezinip herkesten saklayanlar da yılanın ruh eşleri biliyoruz. Hayatta yılanlığın ekmeğini yiyen bi dünya insan gördüm. Anladım ki yılanı sevmesek bile, ne m. al olduğunu ve sıradaki hainliğini anlayacak kadar yılanlıktan anlamak önemlidir, net.
Bebeim tadı damaklarında kalıyor yalanıyorlar napsınlar. E yüz de bulamıyorlar sonra azıp sağa sola saldırıyorlar. Şap dağıtacağım hepsine hararetleri ateşleri sönsün biraz diye sevaptır 🤣
Yılan sevmem ama üzgünüm etrafımız yılandan da sinsi karakterlerle dolu. İşyeri olsun sosyal çevre olsun tanımadığımız esnaf olsun herkes bir sinsilik peşinde resmen toplumsal sorun haline gelmiş. Allah bunların neslini tüketsin 😂