Selamm😌 Nasıl bir karaktere sahip olduğumu ben bile çözemedim🤦♀️hayvanlar , çocuklar ve sevdiğim kişilere karşı güler yüzlü , anlayışlı birine bürünüyorum Onun dışında soğuk biriyim
Beni ilk kez gören konuşan biri beni aşırı ciddi ve soğuk biri olarak görüyor ama yakın çevrem arkadaşlarm benim için abi çok kafa dengisin eğlencelisin bayılıyoruz sohbetine diyorlar.
Yerine, zamana ve ortamına bağlı olarak değişiyor. Örnek vermek gerekirse iş ortamında soğuk ve ciddiyim çünkü ne kadar sıcakkanlı ve espiri anlayışlı biri olursan en beklemediğin insan bile bu davranışlarını bir zaman sonra suistimale uğratabilir.
Dışarıda güler yüzlüyüm. Derdimi belli etmem ama şöyle bir durum var. Öyle bir an geliyor ki buz kesiliyorum. Soğuk ve buz. Birşeye sinirlendiğimde böyle oluyorum. Acımasıza kadar gidiyor. Sinirleniyken beni durdurmazsınız...
Ciddi ama sevdiğime ve değer verdiğim insanlara gül bahçesiyim. Her fedakarlığı yapacak, onun derdiyle dertlenecek, elini uzattığı an tutacak kadar yakınım.
Ben de narsist , egoist ve sapık insanlara karşı aşırı kötü iken iyi huylu , savunmasız, masum varlıklara bir melek oluyorum. Hak edene hak ettiği telden yani