#SheWolfWoman
#Karakterini keşfetmek ve inşaa etmek neden insanın yıllarını alır?
#KişilikKarakter
💗🌾

#SheWolfWoman
#Karakterini keşfetmek ve inşaa etmek neden insanın yıllarını alır?
#KişilikKarakter
💗🌾

Tabi ki de bunun için önce kendini tanıması gerekiyor.. ne istediğini bilmeli.. neleri sevmediğini de bilmeli ben kendim için konuşacaksam. ben zamanla kendimi anlayarak hatalarımdan dersler alarak ve seçimler yaparak kişiliğimi karakterimi fark etmiştim..
Başkalarının aynı olay karşısında verdiği tepkileri ve ortaya koyduğu kişilikleri ölçümler. Ben olsaydım terimi bizi karşılar. Ve sonuç karakterimiz iyi mi kötü mü veya nasıl düzeltmeye çalışırız diye kendimizle baş başa kalmak.
Hayatta bazı şeylere hayır demeyi bildiği anda, isteklerini ve istemediklerini net şekilde belirleyebildiği anda karakterini keşfetmeye başlamış demektir.
Cevap
8Cevap
Doğumdan ölüme kadar karakter defalarca değişebilir. Olumlu ya da olumsuz fark etmez. Ufak ya da büyük. İllaki bir değişime uğrar.
Sen büyürken veya gelişirken yanında hep kendi doğru ve yanlışlarını sana empoze etmek isteyen insanlar ile yola devam ediyorsun. Senin kendin olman lazım o zaman kendinle vakit geçirip ne istiyorsun ne yapmalisin, tek başınayken neler kızar seversin bunlara bakman lazim
Hayatında sürekli aynı sorunlarla karşı karşıya kaldığında, insan bir durup düşünüyor ve kendi öz yolculuğuna başlıyor.
İnsan kendi karakterini insanları tanıdıkça keşfeder
Her olaya verdi tepki ve duygu durumları keşfini sağlar insanın.
İnsan kötü özelliklerini kabullenmez. O yüzden kendini keşfedemez.
Sürekli yaşadığı şeyleri tecrübe ederek zaman içinde görür.
Başına kendini sorgulatacak muazzam olaylar silsilesi geldiğinde..
Kendini tanıyarak.
meditasyon yapıp okuyaraj
Zamanla kendini tanıyarak..
Kendine zaman ayırıp kendini yere çalarak
zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?